České Meziříčí - Předměřice nad Labem 2:2 (2:2). PK: 2:4

České Meziříčí - Předměřice nad Labem 2:2 (2:2). PK: 2:4. 10. Plšek (Fiala Daniel), 30. Fiala Daniel (Plšek) - 35. Neradílek Lukáš, 45. Hošek Ladislav. ŽK: 4:2 (28. Fiala Josef, 44. Krajňák, 53. Slánský, 83. Plšek - 77. Mrkvička, 84. Jiroušek). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Lukes Jan, Turek Jiří, Žák Pavel
Předměřice: Karban Jakub - Markarjanc Boris, Zeman Milan (61. Pekáč Štěpán), Mrkvička Jan, Šimůnek Jakub (66. Žoch David), Sataranský Ondřej, Netík Boris (75. Jiroušek Petr),, Polanský Vojtěch, Neradílek Lukáš, Hošek Ladislav, Ponikelský Tomáš (75. Mazal Daniel)
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (60. Baše David), Slánský, Havel Tomáš, Ježek - Fiala Josef (84. Šoun Michal), Rezek Tomáš (84. Němeček), Rezek Jakub (84. Vejprava), Tomášek Jakub (77. Havel Patrik) - Fiala Daniel, Plšek 
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Naši marodkou a zraněními zdecimované sestavě neprospělo páteční každoroční Velikonoční derby fanoušků pražských S ve Skršicích. Ve spojení s mizernou tréninkovou morálkou to nevěštilo nic dobrého. Kluci ze sebe vymáčkli všechno, ale na nadšeně bojující hosty to nestačilo. Předměřice, bojující o holé přežití v 1. B. třídě, prostě chtěli víc. Dokážeme se vcítit do jejich kůže. Šance na reparát se nabízí hned za týden v derby v Opočně. Opětovně děkujeme dorostencům za výpomoc.
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: Začátek zápasu jsme moc nezachytili a domácí po dvou jednoduchých situací se ujali vedení o dvě branky. Postupně jsme získávali trochu víc ze hry z čehož pramenilo snížení a následně i srovnání skóre do konce poločasu. Ve druhé půlce jsme měli prvních 25 minut více ze hry a vypracovali si několik gólovych šanci. Poté se hra začala přelévat z jedné strany na druhou a i domácí si vypracovali gólovou šanci. V penaltách jsme dnes byli úspěšnější a odvezli si důležité 2 body z horké půdy.