České Meziříčí - Přepychy 0:5 (0:1)

České Meziříčí - Přepychy 0:5 (0:1). 48., 63. a 68. Rejchrt Tomáš, 3. a 63. Hejzlar Tomáš. ŽK: 0:1 (30. Rathouský). Diváků: 95.
České Meziříčí B: Havel Patrik - Vošvrda, Havel Roman, Brouček, Kupka Aleš - Kupka Michal (46. Hrudík Petr), Hovorka (55. Borecký), Jančura, Žďárek - Tomášek Jakub, Baše Lukáš (68. Tomášek Petr)
Tomášek Petr, trenér ČM B: 1. poločas jsme byli lepší a vytvářeli jsme si spousty šancí, které jsme však nedokázali zakončit gólem. Branku jsme obdželi po nešťasném odrazu, kdy šel hostující hráč sám na branku. Do 2. poločasu jsme šli s tím, hru uklidnit a lépe zakončovat. Opak byl ale pravdou, soupeř vstřelil druhou branku a nám se přestalo dařit úplně všechno. Do konce zápasu už byli hosté z Přepych jednoznačně lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili. Na zápasu mě mrzí, že "zranění" a uražení hráči béčka se jdou v pohodě podívat na utkání, vesele se baví a sledují své polozraněné a ostatní "kamarády". Děkuju všem klukům z áčka a dorostenci P. Hrudíkovi, kteří musí absolvovat tyhle víkendové "dvojzápasy" a pomohou nám alespoň odehrát mistrovská utkání. Když se vyhrávalo a postupovalo, zájem o béčko mělo hodně kluků a vše bylo v pořádku, ale ve sportu se musí umět i prohrávat a to někteří neunesli. I na okresní přebor se musí trénovat a něco umět a ne si jen zahrát zápas, to zas neunesli ostatní.