České Meziříčí - Třebechovice pod Orebem 1:5 (1:1)

České Meziříčí - Třebechovice pod Orebem 1:5 (1:1). Branky: 4. Baše Lukáš (Ježek) - 62. a 70. Bíl Martin, 55. a 80. Sehnal Zdeněk, 43. Patka Leoš. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Možka Lukáš, Janeček Štěpán, Pálka Martin
Delegát: Novák Vilém
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Slánský, Tomášek Jan (71. Fiala Josef) - Rezek (71. Fiala Daniel), Hlavsa, Roubal, Čiháček - Ježek, Baše Lukáš
Třebechovice: Cejnar - Vích David, Bíl Radek, Patka (62. Morávek), Bíl Martin, Věříš, Kouba, Vích Michal, Krejcar (77. Lochman), Sehnal (77. Jandera), Želízko
Mikušík Milan, trenér ČM: Hráčům děkujeme za nasazení. V obraně jsme dneska odehráli smolné utkání. Vítězství hostů je zasloužené.
Bíl Karel, vedoucí mužstva Třebechovic: V prvním poločase se nám nedařily kombinace a taky bojovnost nebyla na patřičné úrovni.Toho využili domácí a začátkem zápasu šli do vedení,nám se podařilo vyrovnat až těsně před poločasem.Druhá půle již byla z naší strany lepší.Přidali jsme na bojovnosti a taky kombinace začaly mít hlavu a patu.Výsledkem byly 4 góly v síti domácích a výsledek 5:1.