České Meziříčí - Třebeš 1:1 (0:0). PK: 6:7

České Meziříčí - Třebeš 1:1 (0:0). PK: 6:7. 88. Tomášek Jakub (Ježek) - 77. Krykorka Michal. ŽK: 3:3. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 145.
České Meziříčí:
Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Kozák, Tomášek Jan - Rezek (75. Jančura), Hlavsa, Čiháček, Krajňák (71. Tomášek Jakub) - Baše Lukáš (84. Tomášek Petr), Ježek
Třebeš: Heřman – Tesař (84. Vlach), Michal, Zbořil, Kordač – Valeš (89. Štajer), Jandík (46. Majer), Krykorka, Drapák (65. Zvolánek) – Semerák, Vlkanova (70. Zeman)
Mikušík Milan, trenér ČM: První poločas se odehrál ve svižném tempu, kdy se nám dařil presink, dobře jsme soupeře napadali, čímž jsme se dostávali do hry a vytvořili si převahu a šance, které se nám ale nepodařilo proměnit. Do druhého poločasu jsme nevstoupili úplně nejlépe, soupeř nás přehrával. Po 15. minutách se hra vyrovnala a vypadalo to na remízový zápas. 13. minut před koncem jsme nepohlídali hráče při rohovém kopu a vypadalo to jako na většinu našich utkání, že umřeme na neproměňování šancí. Silou vůle jsme 2. minuty před koncem zaslouženě vyrovnali. Při penaltách přálo více šancí hostům. Hráčům děkujeme za předvedený výkon.
Petr Mrkvička, trenér Třebše: „Opět se ukázalo, že vložené zápasy v týdnu se nám dlouhodobě nevedou. Celý první poločas nebyl ke koukání. Spíš než hezký fotbal byla vidět spousta chyb v rozehrávkách obou týmů. Po změně stran se hra nezměnila, ale diváci viděli aspoň dvě branky. My jsme ji vstřelili po rohu v 77. minutě. Domácí asi po zásluze těsně před koncem šťastnou trefou vyrovnali. Diváci se snad pobavili jen při pokutových kopech, kde rozhodla až desátá série o našem vítězství 7:6. Na jaře dále pokračujeme ve velice nevýrazných výkonech. Do posledních třech kol musíme doufat, že jsme schopni se ještě zlepšit."