České Meziříčí - Třebeš B 0:0. PK: 3:0

České Meziříčí - Třebeš B 0:0. PK: 3:0. ŽK: 0:1 (70. Téra). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Lukes Jan, Janota Josef, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Provazník, Slánský, Krajňák (83. Sekyra) - Rezek - Fiala Josef, Roubal, Tomášek Jan, Fiala Daniel - Havel Patrik (12. Schejbal (59. Mikušík))
Třebeš B: Zaal Tomáš - Téra Tomáš, Farkaš Martin, Bielčík Pavel, Janča David (78. Šalda Jaroslav), Ryhtár Jiří, Bena Matěj (46. Jursík Jan), rederer Lukáš, Cílek Martin, Franta Matěj, Franta Jakub
Horký David, sekterář ČM: Popravdě před zápasem jsme v bodový zisk s Třebší B moc nevěřili. Doposud totiž neprohráli a v minulém kole přehráli doma Stěžery. Ale kluci nesmírnou bojovností na hranici sebeobětování a hnáni skvělými diváky, kteří to vycítili, dovedli utkání do penalt, v kterých si Sejto dvakrát dobře postavil brankové tyče a jednu penaltu vyčapal. Makáme dál borci!
Hruška Michal, trenér Třebše B: Dnes není z naší strany bohužel moc co hodnotit. Po jednom z nejslabších výkonů sezony jsme celkový zmar završili v penaltovém rozstřelu. Doufám, že si to i kluci uvědomují. Ještě není nic jistého a je potřeba máknout. Vše mále ale stále ve svých rukou.