České Meziříčí - Vamberk 4:2 (4:0)

České Meziříčí - Vamberk 4:2 (4:0). 30. Tomášek Jakub, 38. Hrudík Petr, 43. Slánský Václav, 44. Hrudík Petr - 49. Kotyza Ondřej, 83. Vidlička Marcel. ŽK: 1:5 (75. Havel Tomáš - 52. Vidlička Marcel, 65. Müller Radek, 70. Brandejs Petr, 73. Šrom Michal, 75. Kotyza Ondřej). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 190.
Rozhodčí: Pálka Martin, Franěk Jakub, Šedivý Michal
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Slánský (75. Holeček), Tomášek Jan (27. Hrudík Petr) - Fiala Josef (65. Baše David), Hlavsa, Roubal (74. Tomášek Petr), Rezek - Tomášek Jakub (65. Jančura), Baše Lukáš
Vamberk: Vašátko Karel - Vidlička Marcel, Valášek Martin (64.Bechný Jan), Brož Filip (46.Brandejs Petr), Luňáček Josef, Kotyza Ondřej, Ptáček Robin, Šrom Michal, Vídeňský Martin, Hájek Tomáš, Müller Radek
Šnajdr Martin, trenér ČM: Přesto, že jsme vyhráli, neodehráli jsme dobrý zápas. Vamberk předvedl výkon neodpovídající jeho postavení v tabulce a v úvodu nám zle zatápěl. Neproměnili jsme své tutovky a naopak dali góly z ničeho. Cením si třech bodů a že si dokážeme vypracovat šance. Pochvala oro střídajícího Petra Hrudíka, který dva góly a dal a na jeden nahrál.
Souček Jan, předseda Vamberka: K zápasu jsme odjížděli bez čtyř hráčů základní sestavy, přesto jsme si v prvních 28 minutách vypracovali čtyři brankové příležitosti, neproměníme a za čtrnáct minut dostanem 4 goly a je po zápase. Druhý poločas jen upravujeme na konečných 4:2 a přicházíme o dalšího hráče Šroma, který po návštěvě lékaře dostává berle a nemůžeme sním počítat, jako s další posilou Hojným, který ma berle již od minulého utkání.