České Meziříčí - Velichovky 2:3 (1:1)

České Meziříčí - Velichovky 2:3 (1:1). 45. Plšek, 82. Ježek - 49. a 57. Panenka Marek, 27. Németh Mário. ŽK: 1:0 (36. Fiala Josef). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 180.
Rozhodčí: Průcha Petr, Machač Libor, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš (55. Filipi), Provazník, Slánský, Ježek - Fiala Josef, Vejprava (58. Fiala Daniel), Čiháček (82. Šoun Michal), Tomášek Jakub - Plšek, Baše Lukáš (82. Adamovič)
Velichovky: Mertlík Tomáš - Filip Josef, Ježek Stanislav, Grmela Miroslav, Emlar Lukáš, Pácalt Martin, Kilevník Martin, Hanusík Tomáš (73. Runkas Ondřej), Németh Mário, Panenka Marek, Vít Tomáš (60. Karel Martin).
Slezák Miroslav, předseda ČM: Kluci zápas dobře odmakali. Škoda prvního poločasu, ve kterém jsme byli o něco lepší. Nechytli jsme úvod druhého poločasu, kdy jsme Panenkovi dali víc prostoru a ten si v takových situacích umí poradit. I přes závěrečný tlak se nám srovnat nepodařilo. Děkuji Majkymu, který skoro sám překřičel slavný Velichovský kotel.
Lebedinský Jiří, trenér Velichovek: 
Dnešní vítězství považuji z celkového pohledu zápasu za zasloužené, i přesto, že to nakonec byly na konci zápasu pěkné a zbytečné nervy. Cením si na týmu, že ho nepoložil gól do šatny, ani kontaktní gól v závěru zápasu. Sezóna ale nekončí a my jedeme dál! Veliké poděkování míří tradičně za velkým počtem našich fanoušků v čele s Fan-Clubem!