Deštné - České Meziříčí 5:1 (3:0)

Deštné - České Meziříčí 5:1 (3:0). 17. a 71. Drapák, 14. Umlauf, 37. Kánský, 75. Kouba - 50. Čiháček. ŽK: 3:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Krotil, Hájek, Rychtár
Delegát: nedelegován

 

Deštné: Sýkora - Lanta, Prouza, Kánský, Kaplan, Hochmann, Umlauf, Zatloukal, Drapák (70. Krupka Dominik), Kříž, Tuček (22. Kouba)
České Meziříčí: Frynta - Kubíček, Kozák, Provazník, Borecký (78. Slezák) - Krajňák (70. Brouček), Hlavsa (78. Baše Lukáš), Hovorka, Čiháček - Ježek, Havel Lukáš (46. Rezek)

 

Petr Cejnar, vedoucí mužstva TJ Sokol Deštné v Orlických horách: „Zasloužené vítězství našeho mužstva. Většinu zápasu jsme na mokrém,  ale kvalitním trávníku byli lepším týmem."

David Horký, vedoucí mužstva ČM: To, že na Deštnou se nám dlouhodobě nedaří, je známá věc. Ale vracet se do údolí s takovým kotlem jsme si tentokrát nezasloužili. Po celé utkání jsme se snažili o aktivní fotbal, ale Deštná si zkušeně počkala na naše chyby a ze sedmi střel na bránu dala pět gólů. My jsme kromě pěkné branky Čiháčka po ose Rezek - Ježek a zakončující Čiháček trefili ještě tyč a břevno. Domácí výborná obrana nás ale jinak do nějakých vyloženějších šancí nepouštěla a Deštné vyhrálo naprosto zaslouženě. Pro příští utkání přijdou změny v sestavě.