Dobruška B - České Meziříčí 0:3 (0:2)

Výhra je zasloužená, domácí Dobruška hrozila jenom ze standardních situací, ve kterých měla výškovou převahu.

Dobruška B - České Meziříčí 0:3 (0:2). 14.Krajňák (Slánský), 42. Ježek (Baše), 81. Rezek (Baše). ŽK: 2:2. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků 90.
Rozhodčí: Janata, Šmolka, Bečvář
Delegát: Vašata

Dobruška: Matějů - P. Effenberk, Horák, L. Petr, O. Slánský - M. Eimann (85. Michl), Junek (63. Svatoň), Štětina, Hrnčíř (72. Hradecký) - Jirásek (63.Kováč), Kříž

České Meziříčí: Rak - Borecký, Tomášek, Kozák, Slánský - Rezek, Krajňak, Hlavsa, Kupka (78. Procházka), Ježek (46. Havel Tomáš) - Baše (85. Španiel)

Milan Jirásek, trenér TJ Dobruška B: „Nepodařilo se nám zopakovat dobrý výkon z minulého víkendu v Hradci na Lokomotivě. Po hrubých chybách jsme soupeře pustili do dvoubrankového vedení. Přes zlepšený výkon ve druhém poločase se nám snížit nepodařilo. Naopak po rychlém brejku jsme inkasovali potřetí. Minule jsem rozhodčí pochválil, ale tentokrát není za co."

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Uklidnil nás rychlý gól, který vstřelil po důrazu ve vápně Krajňak. Nadále jsme byli aktivní a těsně před koncem poločasu Ježek uklidil míč placírkou do prázdné branky 0:2. Druhý poločas jsme nadále pozorně bránili a hlídali si výsledek. Deset minut před koncem zužitkoval krásný balón od Bašeho Jakub Rezek a rozvnil síť potřetí. Výhra je zasloužená, domácí Dobruška hrozila jenom ze standardních situací, ve kterých měla výškovou převahu. Dovolím si malou vsuvku: ve stejný den (neděle) a ve stejný čas (14:00) hráli muži v Dobrušce 0:3, dorost v Albrechticích 0:11 a starší žáci na Olympii HK 6:1. Všechny zápasy jsme odehráli se ctí, se svými hráči, a získali 6 bodů. V sobotu hrála přípravka v Doudlebách a v pondělí hrají doma mladší žáci proti Rychnovu B. Trenér David Kubíček bude mít k dispozici 21 dětí... Myslím, že to je na vesnici solidní počin... Tímto zveme fanoušky na sobotu 8. září, kdy přivítáme v derby Opočno.