Dobruška B - České Meziříčí B 6:1 (3:0)

Dobruška B - České Meziříčí B 6:1 (3:0). 2., 41. a 47. Malichenko Chur Yurii, 17. Veverka, 50. Beneš Jan, 69. Týfa - 67. Havel Patrik. ŽK: 0:2 (69. Brouček, 90. Tačík). ČK: 0:0. Diváků: 35.
Rozhodčí: Steklík Lukáš
České Meziříčí B: Šlór - Kupka Aleš, Brouček, Holeček, Mikušík David - Tačík, Šimůnek, Tomášek Petr, Vošvrda - Havel Patrik, Černý Jakub
Tomášek Petr, trenér ČM B: Dobruška byla dosavadním nejslabším soupeřem, přesto si s námi s přehledem poradila. Hned v úvodu se nám zranil gólman, ale protože nebyl kdo ho vystřídat, musel vydržet až do konce zápasu !. Celé utkání museli pak odehrát i ti, co nemají moc natrénováno nebo nebyli zdravotně stoprocentně fit a klobouk dolů před nimi. Poděkování hráčům, kteří se zúčastnili a "poděkování" těm, kteří se na zápas nedostavili. Někteří se omluvili včas a dostali volno, protože jsem spoléhal na jiné "zdravé" hráče. Bohužel ti se na své kamarády doslova vyflákli. Budu konkrétní: Španiel - v pátek SMS v 16.30 ! - na víkend odjíždím (všichni v kabině mu pak popřáli, aby si celý víkend "užil" , Borecký ve středu SMS: jsem v práci (tady nevím, ale alespoň jednou se to dá v Penny v Dobrušce zařídit), Hovorka v sobotu telefon ve 13.30 ! - jsem na lodi pod Potštejnem, nestíhám. Všichni věděli dlouho dopředu, že se kryjem s Áčkem a takhle jste se k tomu postavili, díky. Když jsou turnaje v "malé kopané" to máte čas vždy ! Tomu říkám parta, tomu říkám zodpovědnost v dospělém věku, k tomu se nedá ani dál co komentovat.