Doudleby B - České Meziříčí B 4:4 (3:2). PK: 4:2

Doudleby B - České Meziříčí B 4:4 (3:2). PK: 4:2. Branky: 10. Luňáček Patrik, 21. Chaloupka Jakub, 44. Píro Lukáš, 70. Václavík Vojtěch - 7. Hrubý, 27. Schejbal, 79. Šimůnek, 90. Trnovský. ŽK: 1:0 (73. Luňáček). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Mucha Milan, Plocek Luboš

České Meziříčí B: Kašpar Aleš (50. Šimůnek) - Drcmánek, Kubíček Jindřich, Brouček, Trnovský - Schejbal, Kupka Aleš, Roubal, Tomášek Petr - Hrubý (46. Havel Patrik), Bednář
Tomášek Petr, trenér ČM B: V úvodu utkání jsme šli do vedení po pěkné individuální akci Aleše Hrubého, bohužel vedení jsme dlouho neudrželi a domácí brzy otočili stav zápasu. Podařilo se nám ještě vyrovnat, ale do šaten jsme šli s jednogólovým mankem, když jsme v závěru poločasu inkasovali. Ve 2. půli se nám zranil gólman a do branky tak musel Patrik Havel. Domácím se podařilo odskočit na rozdíl 2. gólů, my jsme však zabojovali a brankou Jirky Šimůnka snížili a v poslední minutě přesnou střelou Trndy vyrovnali. V penaltách už byli šťastnější domácí, a tak si z Doudleby odvážíme alespoň zasloužený bod. Zraněným hráčům přeji brzké uzdravení, snad se dají do příštího zápasu dohromady.