Doudleby - České Meziříčí 2:3 (1:0)

Doudleby - České Meziříčí 2:3 (1:0). 5. Kráčmer Matěj, 50. Kráčmer Matěj - 78. Tomášek Jan, 83. Tomášek Petr, 85. Tomášek Jan. ŽK: 1:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Říha Luboš, Pešava, Krucký
Delegát: Novák

Doudleby: Gärtner Vojta - Krmaš Jan - Mazura Matěj, Lyer Matěj, Kopsa Jan - Hudousek Josef, Kotyza Tomáš, Mazura Marek, Šrámek Jakub (74. Dostál Ondra) - Plachetka Radek, Kráčmer Matěj

České Meziříčí: Frynta David - Slánský, Kozák, Tomášek Jan, Kupka Aleš - Hovorka - Rezek (56. Tomášek Petr), Jančura (61. Havel Tomáš), Hlavsa, Čiháček (87. Ježek) - Baše Lukáš (85. Krajňák)


Čermák Jan, trenér Doudleb: Fotbal nemá logiku... A my jsme selhali v koncovce. Místo, aby soupeř odjel s "desítkou", odváží si tři body. Dnes jsme udělali týmu z ČM radost. I když musím uznat, že vstřelené góly "veteránů" byly unikátní. Gratuluji k postupu.

Mikušík Milan, trenér ČM: V utkání, ve kterém se nám vůbec nic nedařilo, jsme rozhodli v náš prospěch až v závěru utkání, kdy se o obrat postarali všichni hráči v čele s bratry Tomáškovými. K vítězství nám napomohla střelecká impotence domácích hráčů a z jejich strany takticky nezvládnutý závěr. Vítězství řadím do kategorie šťastných. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří přispěli svými výkony k postupu do 1.A třídy.