Fotbalový kemp

Fotbalový kemp

 

Termín: 20.8.2018-22.8.2018

 

Kde: Fotbalový areál FC České Meziříčí

 

Kategorie: Starší přípravka

 

Čas: 8.00-16.00

 

Zdravíme všechny fotbalisty starší přípravky připravili jsme si pro Vás fotbalový kemp, abychom se poznali a zdokonalili si svoje dovednosti.

Nezapomenout: kopačky, volnočasová obuv pantofle, oblečení dle počasí ( popř. náhradní trička atd, fotbal. chrániče, švihadlo) ručník, pokrývka hlavy.

Jestli některé z dětí užívá léky tak potřebné léky.

S dětmi by jsme se sešli mezi 8-8.30 na hřišti. Po skončení programu pošleme děti domů,proto bych vás poprosili aby jste nám písemně dali na vědomí jak si děti převezmete(jestli dojde samo, nebo jestli ho někdo vyzvedne a to kdo).

Poslední den ukončíme kemp táborákem a opečením vuřtů a v případě zájmu i přespáním ve stanech.

Stravování: pro děti budeme mít každý den nachystanou dopolední a odpolední svačinku (ovoce,sušenku atd.) , na oběd půjdeme do místního pohostinství. Děti budou mít zajištěný pitný režim.

Cena: Vybrali bychom od dětí 500,-kč vše bude použito na občerstvení, pokud nějaké peníze zbudou tak v průběhu sezóny dětem za ně něco koupíme.

Rádi bychom vás upozornili, že tato akce je pořádaná z naší dobré vůle v našem volném čase (budeme si brát dovolenou abychom se věnovali dětem) a pro nás samozřejmě zadarmo.

 

Snad jsme na nic nezapomněli, děkujeme Martin a Radim