Hejtmánkovice - České Meziříčí 2:0 (1:0)

Hejtmánkovice - České Meziříčí 2:0 (1:0). 11. Franc Jiří, 69. Matějka Petr. ŽK: 0:2 (83. Fiala Josef, 89. Roubal Zdeněk). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Dorotík Petr, Žerovnický David, Prinz Zbyněk
Hejtmánkovice: Remeš Miroslav - Fran Jiří, Fichtner Zdeněk, Hušek David, Jirman Ondřej, Lehotský Dominik (27. Lehotský Jiří (63. Matějka Petr)), Gago Tomáš, Růžička Martin, Schubert Jan, Hušek Filip, Haraševič Václav
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák, Provazník, Roubal, Tomášek Jan (62. Hrudík Petr) - Fiala Josef, Rezek (80. Vlášek), Ježek, Tomášek Jakub - Havel Tomáš (71. Sekyra), Fiala Daniel
Haraševič Miroslav, předseda Hejtmánkovic: Dnešní utkání pro nás bylo důležité a také k tomu kluci tak přistoupili a zápas odmakali. Konečně se nám tým sešel skoro v ideálním složení a bylo to znát. Ujali jsme se vedení nádhernou brankou Jirky "Kohyňa" France, další šance jsme neproměnili a když i soupeř žádnou z několika šancí nevyužil předvedli jsme akci ala "Barca" a přidali pojistku. Vítězství si vážíme a doufáme, že na tento výkon navážeme. Pochvala pro celý tým.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Dneska i kdybychom si nasadili čelovky a hráli do půlnoci tak gól stejně nedáme. Domácí se na nás po všech stránkách dobře připravili, vstřelili dvě branky a proto zvítězili. My se vracíme zmrzlí a bez bodu.