Hejtmánkovice - České Meziříčí 3:1 (1:1)

Hejtmánkovice - České Meziříčí 3:1 (1:1). 7. Růžička Pavel, 51. Hušek David, 94. Haraševič Miroslav - 17. Čiháček. ŽK: 1:3 (30. Hušek - 52. Havel Tomáš, 74. Fiala Josef, 81. Kozák. ČK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Žák Pavel, Lukeš Jan, Janota Josef
Delegát: Vojtěch Lukáš
Hejtmánkovice: Fajstl Miroslav - Harasevič Miroslav, Strelec Jan, Hušek David (91. Nýč Miloš), Richter Filip, Růžička Pavel (79. Bohatec Martin), Gago Tomáš, Růžička Martin, Schubert Jan (88. Stupka Petr), Franc Jiří, Hušek Filip
České Meziříčí: Šlor - Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Rezek (81. Fiala Daniel), Hlavsa (68. Fiala Josef), Čiháček, Roubal - Baše Lukáš, Ježek
Haraševič Miroslav, trenér Hejtmánkovic: Dnešní utkání nám vyšlo na jedničku ikdyž jsme měli problémy se sestavou. V prvním poločase jsme šli do vedení a poté šel náš útočník sám na brankaře, ale bohužel nedal a opět platilo nedáš dostaneš a nemuselo být jen u toho. Chvíli na to měli hosté opět golovku ze vzduchu naštěstí šel míč vedle. Ve druhém poločase jsme soupeře dobře napadali a již jsme mu nepovolili žádnou výraznou šanci a nám se z několika šancí podařilo rozhodnout. Tří bodů si nesmírně vážíme! Díky kluci jen tak dál!
Krajňák Tibor, trenér ČM: Dnešní zápas nám moc nevyšel. Byli jsme pozdě v osobních soubojích a častokrát jsme zbytečně chybovali v rozehrávce. I přesto jsme si v prvním poločase dokázali vytvořit dost šancí, ale gól jsme dali jen jeden. Domácím se dnes povedlo vstřelit branky tři a nám nezbývá něž jim pogratulovat k zaslouženému vítězství.