Hronov - České Meziříčí 3:1 (0:1)

Hronov - České Meziříčí  3:1 (0:1). 52. Rojšl, 79. Šťavík, 90. Lanta - 4. Havel Lukáš. ŽK: 1:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 66.

Rozhodčí: Lavrenčíková, Havlík, Valenta
Delegát: Novák

Hronov: Nykliček - Štelcig, Zíta, Ansorge, Šťavík (82.Novák) - Schreiber, Rojšl, M.Ansorge, Franců, Marx (46.Bašta) - Danihel (75.Lanta)

České Meziříčí: Baše Karel (6) - Kubíček (5), Čiháček (6), Slánský (6), Kupka (4) - Krajňák (5) (85. Schejbal (N)), Havel Lukáš (6), Provazník (5), Hlavsa (5), Ježek (6) - Kozák (5) (67. Baše Lukáš (5))

David Polák vedoucí mužstva (domácí): Hned ve druhé minutě hosté zahrozili střelou z velkého vápna, ale střela jen lehce minula naši branku. Poté hosté založili druhý nakopávaný útok, kde si s tím neporadila naše obrana a hosté naši chybu již potrestali a ujali se vedení 0 : 1. Zvedli jsme naše úsilí a tlak byl znatelný, jelikož jsme soupeře uzavřeli na jeho půlce. Tento stav však vydržel, až do konce poločasu. Ve druhé půli jsme nastoupili ještě více motivováni, avšak opět v prvních minutách nás soupeř zatlačil a mohl zvýšit skóre. Poté jsme zahrávali přímí kop po faulu hostí před šestnáctkou a svou střelou Michal Rojšl srovnal na 1 : 1. Náš tlak stoupal, a tak došlo k tomu , že se ke střele v 85 minutě dostal Milan Šťavík a nádhernou střelou pod „víko“ poslal naše hráče do vedení 2 : 1. Pak nás, ale soupeř uzamkl na naší půlce a měli i oni pár dobrých šancí na vyrovnání. V 90 minutě se dostal balon na nohu Bašty, který nádherným pasem poslal míč rovnou na hlavu Lanty a ten suverénně zakončil na 3 : 1 a poté byl odpískán konec a začali jsme slavit.

 

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Dnešní utkání rozhodla naše nevyužitá 100% šance za stavu 0:1 pro nás. Kdyby jsme ji proměnili, tak jsme odjížděli se třema bodama. Ale na kdyby se nehraje. Naše hra, zejména v prvním poločase byla velmi špatná. Už ve středu v Machově máme šanci naše zaváháni napravit. Hronovu gratulujeme ke třem bodům.