Javornice - České Meziříčí 2:4 (0:2)

Javornice - České Meziříčí 2:4 (0:2). Branky: 54. Počtýnský Jiří z pen., 77. Hovorka Jakub - 1. Plšek (Rezek), 25. Rezek Jakub (Fiala Daniel), 85. Vejprava (Ježek), 90. Baše Lukáš (Filipi). ŽK: 3:3 (35. Kráčmer Matěj, 73. Hovorka Jakub, 85. Kovaříček Josef - 57. Vejprava, 83. Provazník, 90+2 Ježek). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 230.
Rozhodčí: Šnajdr Michal, Kriegler Pavel, Otava Marian
Javornice: Kasper Lukáš - Hovorka Jakub, Kasper Pavel, Petr Josef (85. Plíhal Martin), Šrefl Martin, Krejčí Adam, Suk Daniel (46. Kovaříček Josef), Nosek Ondřej, Počtýnský Jiří, Kráčmer Matěj (57. Kráčmer Jakub), Resl Jakub
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan (73. Provazník), Ježek - Rezek Jakub (81. Baše Lukáš), Vejprava, Filipi, Tomášek Jakub (64. Hlavsa) - Plšek, Fiala Daniel
Krunčík Tomáš, trenér Javornice: Zápas prakticky ani nezačal, a už jsme prohrávali. V prvních 20-ti minutách jsme totiž dominovali – bohužel v lenosti a naprosto nesoustředění. Navíc se nám vůbec nedařilo reagovat na důraz hostů, o kterém by se nám mohlo zdát. Ztráta 2:0 tak odpovídala dění na hřišti. Pak jsme si konečně vytvořili šance, ale bohužel bez gólového efektu. Druhou půli přežijeme několik závarů, krásně vyrovnáme a pak uděláme blbost, díky které ztratíme nárok na nějaké body, a to mrzí nejvíc.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Děkujeme všem hráčům za poctivý výkon, příkladné nasazení a dodržování pokynů. Víme jak v Javornici hrát abychom byli úspěšní a hráči taktiku dodrželi. I když jsme ztratili vedení 0:2 věřili jsme až do konce. Chtěli jsme prostě vyhrát víc než domácí. Blahopřejeme Bašíkovi k narození druhého potomka, kterého oslavil vstřelenou brankou.