Labuť RK - České Meziříčí B 5:1 (2:0)

Labuť RK - České Meziříčí B 5:1 (2:0). 43., 46. a 85. Čaban Filip - 14. a 50. Mondík Tomáš - 80. Fiala Daniel. ŽK: 2:1 (65. Dolejší). ČK: 0:0. Diváků: 22.
Rozhodčí: Broulík Miroslav, Nosek Milan
České Meziříčí B: Jílek - Trnovský, Brouček, Provazník, Myšák - Vošvrda, Tomášek Petr, Němeček (75. Roubal Zdeněk), Drcmánek - Fiala Daniel, Dolejší (70. Trnovský).
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: V posledních dvou zápasech se potýkáme se špatnou koncovkou a s finální přihrávkou. Zápas pro sebe domácí rozhodli brankami kolem poločasu, v závěru 1. a na začátku 2. jsme 3x inkasovali a bylo prakticky po zápase. Utkání bylo sice vyrovnané, ale soupeř dokázal své šance využít. 
Poděkování pak patří 3 dorostencům, kteří dnes zvládli 2 zápasy za sebou. Na jaro máme na čem pracovat, hlavně doufejme, že posílené Áčko od začátku sezóny, se dá dohromady a někteří hráči nám budou v jarní části více k dispozici. Nakonec mě pak mrzí přístup některých hráčů béčka po celou podzimní část a nejsou schopni s různými "bolístkami" (hlavně problémy s hlavou) jet na zápas nebo se nejedou na své kamarády aspoň podívat. Už se těším na novou sezónu, kdy z dorostu odchází 2-3 hráči a vytvoříme společně s hráči Áčka, kteří se nevejdou do základu, silnější tým.