Lípa nad Orlicí - České Meziříčí 3:4 (1:1)

Lípa nad Orlicí - České Meziříčí 3:4 (1:1). 28. Rodr Adam, 53. Hořínek David, 78. Kozel Michal - 33. Havel Tomáš, 52. Roubal Zdeněk, 73. Baše Lukáš, 82. Baše Lukáš. ŽK: 2:1 (32. Tulka, 73. Sršeň - 85. Fiala Josef). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Šťastný Martin, Soukup Pavel, klubový rozhodčí
Delegát: Vojtěch Lukáš
Lípa nad Orlicí: Janeček Patrik - Tulka Michal, Palán Jakub, Kafka Radim (37. Hlach Vlastimil), Rodr Adam, Kozel Michal, Sršeň Ladislav, Sikora Tomáš, Provazník Lukáš, Hořínek David, Charvát Erik
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Baše Martin - Fiala Josef, Roubal, Čiháček, Brouček Ondřej (85. Schejbal) - Fiala Daniel, Baše Lukáš
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy: Velké dráma, žádný bod, asi tak bych zhodnotil dnešní utkání. Opět jsme se nevyvarovali individuálních chyb v obranné činnosti, za což jsme "sklidili" již poněkolikáté za sebou čtyřku. Dát doma tři branky a utřít nos je trestuhodné a pokud nechceme hrát v soutěži třetí housle musí přijít rapidní zlepšení. Asi angažujeme Jindřicha Trpišovského.
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM: Až do inkasovaného gólu se hrál průměrný fotbal. Až potom jsme začali hrát kombinačně a dostávali se do šancí. Do poločasu jsme stihli vyrovnat, ale mohli jsme jít do šaten s minimálně dvoubrankovým vedením. Na začátku 2. poločasu jsme šli opět do vedení, ale domácí na naši branku ihned po rozehrání odpověděli a vyrovnali. Po té jsme si znovu vypracovali několik slibných šancí a když už se nám povedlo jít opět do vedení, vinou naší nekoncentrovanosti domácí znovu srovnali. V závěru zápasu se nám podařilo vstřelit vítěznou branku, na kterou už domácí odpovědět nedokázali. Vzhledem k mírné převaze a většímu počtu vypracovaných šancí je naše vítězství zasloužené. Pochvala celému týmu za kolektivní a fotbalový výkon, zejména pak Martinu Bašemu za bojovnost a skvěle odpracovanou práci na pozici levého beka.