Machov - České Meziříčí 3:1 (2:1)

Machov - České Meziříčí 3:1 (2:1). 5. Martinec, 25. Zima, 52. Hurdálek - 3. Ježek. ŽK: 0:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. DIváků 60.
Rozhodčí: Šmolka, Hůlka, Krucký
Delegát: nedelegován

 

Machov: Král - Purtig Jakub (46. Šváb), Tichý, Martinec, Pich (Šulc), Čech Radovan, Šolín, Hurdálek, Svatoš, Zima (Martin), Purtig Ondra (Čech Vladimír)

České Meziříčí: Frynta (6) - Kubíček (6), Kozák (6), Čiháček (4) (70. Baše Lukáš (5)), Kupka (5) - Krajňák (6), Hlavsa (4) (80. Schejbal (N)), Havel Lukáš (6), Slezák (4) (46. Borecký (5)), Ježek (5) - Provazník (5)

 

Vladimír Čech, vedoucí mužstva Machov: Vstup do zápasu jsme neměli tak povedený jako v prvním kole a hned v prvních minutách jsme inkasovali. Naštěstí se podařilo ihned srovnat a postupným tlakem ještě v první puli zápas otočit na 2:1. Mužstvo si druhou půli zápas pohlídalo a to vedlo k zisku prvních podzimních bodů.

 

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Druhý zápas v řadě jako přes kopírák. Vstřelíme rychlou vedoucí branku, ale vzápětí soupeři nabídneme vyrovnávací gól jako na zlatém podnose. Nadšený domácí nováček soutěže si následně čuchne a za podpory fanoušků nás začne přehrávat a výsledek otočí. Za dva zápasy jsme inkasovali 6 gólů, s tím  při naší střelecké formě nemůžeme pomýšlet na body, natož na vítězství.