Malšovice - České Meziříčí 1:1 (1:0). PK: 9:10

Malšovice - České Meziříčí 1:1 (1:0). PK: 9:10. 36. Tomášek Jan vlastní - 54. Baše Lukáš. ŽK: 2:2 (51. Brokeš, 86. Papík - 46. Roubal, 86. Ježek). ČK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí:
 Janota Josef, Mlynář Michal, Žák Pavel

Malšovice: Blažko Dominik, Luňák Martin, Ninger David (76. Krejčí David), Franc Tomáš, Soukup Petr, Libřický Zdeněk, Jareš Jiří (89. Beznoska Ondřej), Brokeš Jiří, Blažek Daniel (60. Papík Zdeněk), Groh Robin (16. Pilc Tomáš), Soukup Pavel
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan, Baše David - Rezek, Roubal, FIala Josef, Ježek - Hlavsa, Baše Lukáš
Blecha Jiří, trenér Malšovic: V úvodu zápasu jsme si vytvořili velkou územní převahu. Po několika nevyužitých šancích jsme se po střele Ningera a teče hostujícího hráče konečně ujali vedení, hosté marně protestovali, že míč již byl v autu. V úvodu druhého poločasu jsme po ztrátě míče a rychlém brejku hostí inkasovali. Poté se hrál oboustranně útočný fotbal se šancemi na obou stranách, bohužel bez efektu. Zápas tak skončil po zásluze remízou. V následném penaltovém rozstřelu byli hosté úspěšnější.
Šnajdr Martin, trenér ČM: V úvodu zápasu jsme přežili tlak domácích a poté se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Inkasovali jsme "zvláštní" gól, ale jsem rád, že nás do kolen nedostal. Druhý poločas byl v naší režii, zaslouženě jsme vyrovnali, ale vítězný gól jsme nedali. Také domácí měli šance utkání rozhodnout, ale ten nakonec skončil zaslouženou remízou. Chci pochválit celý tým za výborný výkon. A také za dobrou práci oba útočníky - L. Bašeho a L. Hlavsu. Věřím, že další body urveme v sobotu!