Malšovice - České Meziříčí 1:5 (1:2)

Malšovice - České Meziříčí 1:5 (1:2). 40. Brokeš Jiří - 6. Plšek (Fiala Josef), 38. Plšek (Ježek), 51. Ježek (Plšek), 75. Plšek (Fiala Josef), 86. Rezek Tomáš (Plšek). ŽK: 2:1 (22. Libřický Stanislav, 84. Lemon David - 79. Vejprava). ČK: 0:0. PK: 0:1 (Plšek úmyslně penaltu zakopl). Diváků: 70.
Rozhodčí: Říha Martin, Kriegler Pavel, Paulovič Josef (oddílový rozhodčí)
Malšovice: Krejčí Tomáš - Luňák Martin (65. Lemon David), Krejčí David, Javůrek Jiří, Havlena Filip, Jareš Jiří, Libřický Zdeněk, Friedl Martin, Libřický Stanislav, Paulovič Josef (46. Soukup Pavel), Brokeš Jiří
České Meziříčí: Jílek Petr - Sekyra, Havel Tomáš, Krajňák - Tomášek Jan - Fiala Josef, Vejprava, Roubal (52. Hlavsa), Rezek Tomáš - Plšek, Ježek (80. Mikušík David)
Zrůst Lukáš, trenér Malšovic: Velké zklamání! První domácí zápas jsme se chtěli prezentovat jinak, herně to špatné nebylo, výsledek však hovoří jasně a body jsou to, co se v konečném důsledku počítá. Škoda neuznaného gólu za stavu 1:2, poté to mohlo vypadat jinak. Meziříčí nám uštědřilo lekci z produktivity, tandem Plšek - Rezek nás prakticky přehrál sám. My musíme zlepšit tréninkovou docházku a morálku! Velmi si ceníme fair-play gesta hostí, kdy Honza Plšek úmyslně zahodil penaltu. Klobouk dolů, to se jen tak nevidí.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Popravdě měl jsem z utkání obavy, a to poté, co nám Meziměstí minulý víkend nastavilo zrcadlo. Ale obrovské poděkování dnes všem zainteresovaným, všichni jsme se z něho poučili. Bylo to důrazné a tvrdé klání, ale férové, koneckonců jako všechny s Malšovicemi. Naši dorostenci měli tento víkend volný los, tak jsme jich 7 rozdělili mezi áčko a béčko a všichni nám neoddiskutovatelně pomohli. Děkujeme a makáme dál borci!