Meziměstí - České Meziříčí 2:2 (0:2). PK: 2:4

Meziměstí - České Meziříčí 2:2 (0:2). PK: 2:4. Branky: 48. Šprinc Petr, 59. Kubeček Jakub - 31. Hlavsa Leoš (Rezek), 44. Havel Tomáš (Tomášek Jan). ŽK: 2:2 (42. Frydrych, 81. Mucha - 37. Fiala Josef, 57. Roubal Zdeněk). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 125. 
Rozhodčí: Žák Pavel, Janota Josef, Klečka Ivan
Delegát: Mudruňka Jaroslav

Meziměstí: Sejkora - Škola, Frydrych (50. Krejčí), Šnábl, Sedláček, Kubeček, Gajdoš, Smrček, Mucha, Bureš (63. Jirásek), Šprinc
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan, Čiháček - Fiala Josef (89. Kozák), Roubal, Hlavsa, Rezek - Ježek, Baše Lukáš (82. Havel Patrik)
Urban Patrik, člen výboru Meziměstí: První poločas jsme trochu zaspali. Vždy jsme byli v souboji o krok později a díky tomu jsme v poločase prohrávali o dvě branky. V kabinách nás trenér povzbudil a druhý poločas jsem odehráli daleko lépe. Vyrovnali jsme, ale úplně otočit zápas se nám už nepovedlo. Bohužel penalty se nám doma nedaří, tak jsme si připsali pouze jeden bod.
Mikušík Milan, trenér ČM: První poločas jsme odehráli dobře, vyrovnali jsme se domácím v důrazu a nasazení. V úvodu druhého dějství jsme brzy inkasovali a posadili domácí na koně. Vzhledem k průběhu druhému poločasu musíme remízu brát. V penaltách jsme byli šťastnější.