Nové Město nad Metují - České Meziříčí 1:2 (1:1)

Nové Město nad Metují - České Meziříčí 1:2 (1:1). 32. Novotný Matyáš -  11. Vlášek Lukáš, 72. Hlavsa Jan. ŽK: 0:2 (75. Jílek, 87. Němeček). ČK: 0:0. Diváků: 40.
Rozhodčí: Jansa Petr
České Meziříčí: Bouša Karel - Rind Lukáš, Jílek, Ptáček, Myšák - Šoun Michal, Hoffinger, Hlavsa, Němeček - Mikušík, Vlášek. Střídali: Dyršmíd, Bouša Jan Štěpán Radek
Slezák Miroslav, trenér ČM: Do Nováče jsme odjížděli s vědomím, že se nám tohoto soupeře ještě nepodařilo porazit a v Bohuslavicích jsme už většinou prohrávali 1:0. S cílem prolomit tuto sérii jsme i vstoupili do zápasu a odehráli jsme vyrovnanou partii. První poločas byl vyrovnaný, kdy jsme nejprve využili chyby domácí obrany a ujali se vedení. Následně jsme ještě nastřelili tyčku krásnou střelou Honzy Hlavsy a po naší chybě soupeř srovnal pěknou akcí se zakončením do prázdné branky. Druhý poločas byl celou dobu vyrovnaný až do střely ze střední vzdálenosti, kterou ještě Kája vytáhl na spojnici. Poté soupeř už branku moc netrefoval a tak si Honza převzal asi na 25 metrech balón do prostoru a nádhernou střelou levou nohou do šibenice nám vrátil vedení. Poté už jsme hráli v hlubokém bloku a soustředili se na udržení výsledku. Všem klukům patří obrovská pochvala za výsledek a předvedený, ubojovaný výkon. Někteří si dnes sáhli na dno svých fyzických sil a byli za to odměněni dalšími třemi body. Strašně nás těší, že jsme na jaře ještě neprohráli a držíme se stále na dohled k čelu tabulky. 
JEN TAK DÁL PÁNOVÉ.