Nový HK - České Meziříčí 4:1 (2:0)

Nový HK - České Meziříčí 4:1 (2:0). 25. a 84. Šmíd Martin, 29. a 86. Štoček Jan - 60. Baše Lukáš. ŽK: 2:3 (43. Ležík Jan, 59. Zahradníček Jan - 66. Slánský, 86. Havel Tomáš, 90. Kozák). ČK: 0:0. Diváků: 60.
Rozhodčí: Soukup Pavel, Otava Marian, Slavíček Lukáš
Delegát: Kemza Libor
Nový HK: Ondráček Michal - Mareš Patrik (81. Lorenc Jiří), Linder František, Kolínek Jiří, Ležík Jan, Mihulka Tomáš (64. Hozák Dan), Zahradníček Jan, Černý Michal (85. Neppl Michal), Štoček Ladislav (29. Matějka Tomáš), Štoček Jan, Šmíd Martin
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Fiala Josef, Roubal, Čiháček, Fiala Daniel (60. Hlavsa) - Ježek, Baše Lukáš
Kolář Ondřej, trenér Nového HK: Pro náš tým se jednalo o velmi důležité utkání, jelikož se mohlo stát, že by nám Meziříčí uteklo na rozdíl 8 bodů. I přesto, že jsme odehráli jedno z herně horších utkání a neprezentovali se naši hrou, bodové manko jsme stáhli na dva body. Dneska naše útočné duo prokázalo svou kvalitu a touhu skórovat z každé pozice. A byly tam i góly, co by vyhrávaly hitparády. Chválím kluky za bojovnost. Jediná kaňka je zranění Ládi Štočka.
Krajňák Tibor, trenér ČM: V prvním poločase jsme se nedokázali vyrovnat s rychlou kombinační hrou domácích a dvakrát jsme inkasovali. Ve druhém poločase jsme začali být aktivnější, dobře jsme kombinovali a povedlo se nám brzo snížit. Nadále jsme se snažili o vyrovnání, ale v závěru jsme po brejku do otevřené obrany dostali třetí a vzápětí z přímého kopu čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství.