Nový Hradec Králové - České Meziříčí 2:0 (0:0)

Nový Hradec Králové - České Meziříčí 2:0 (0:0). 58. Šmíd Martin, 71. Matějka Tomáš. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (55. Frynta David). PK: 0:0. Diváků: 53.
Nový HK: Sedláček - Matějka Lukáš, Kašpar, Vopálka (79. Bonhard), Páter - Jindra Jaroslav (66. Sajvera), Jarotek Aleš, Šmíd, Matějka Tomáš - Neppl, Jarotek Lukáš
České Meziříčí: Frynta David - Jančura, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Krajňák, Hovorka (46. Čiháček), Hlavsa (68. Rezek), Ježek - Baše Lukáš, Tomášek Jakub (56. Havel Tomáš)
Kolář Ondřej, trenér Nového HK: Po ospalém prvním poločase, kdy hosté nastřelili tyč, nás z letargie probudil precizní přímák Šmída. Po naší druhé brance se utkání už pouze dohrávalo. Doufáme, že tyto body pro nás budou povzbuzením do dalších bojů.
Mikušík Milan, trenér ČM: Utkání se hodnotí těžce, jelikož měl náš tým do inkriminovaného momentu v 55. minutě více ze hry. Vypracovali jsme si více brankových příležitostí, nastřelili jsme tyčku a břevno a o to více mrzí individuální chyba obránce, po které dostal brankář červenou kartu. Dohrávali jsme v deseti s hráčem z pole v brance. Ke vší smůle domácí vymetli z nařízené standardky šibenici a už bylo těžké utkání otočit. Hráčům děkuji za nasazení a domácím nezbývá než pogratulovat k zisku tří bodů.