Opočno - České Meziříčí 0:2 (0:1)

Opočno - České Meziříčí 0:2 (0:1). 16. Baše Lukáš, 73. Kozák (Krajňák). ŽK: 3:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 160.
Rozhodčí: Kiezler, Svoboda Filip, OFS Náchod
Delegát: bez DFA

Opočno: Švorc – Lukášek (71. R. Školník), Petr, M. Školník (46. Kurz), Čtvrtečka – Skalický (46. Škrabal), Reichl, Jelen, Pfeiffer – T. Přibyl, Vondřejc (46. O. Přibyl)

České Meziříčí: Frynta - Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Rezek (58. Mikušík Milan), Krajňák, Čiháček, Tomášek Petr (81. Ševc Martin) - Havel Lukáš (84. Španiel), Baše Lukáš

Jánský Jan, trenér Opočna: Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. My jsme soupeři darovali obě branky po našich hrubých chybách. Naopak naše vyložené brankové šance jsme nedokázali dotáhnout do úspěšného konce nebo nám chybělo přesnější zakončení. Když už se nám podařilo vstřelit regulérní branku, rozhodčí byl proti, odpískal údajný faul našeho útočníka na brankáře. Náš hráč byl obráncem hostů vražen na brankáře a následná dorážka skončila v síti hostů. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří zasáhli do bojů v podzimní části soutěže.

Mikušík Milan, trenér ČM:  Vzhledem k počtu vypracovaných šancí je naše vítězství zasloužené. Děkujeme hráčům za přístup v dnešním utkání a po celý podzim a těšíme se na jarní část sezóny.