Opočno - České Meziříčí 1:1 (0:0)

Opočno - České Meziříčí 1:1 (0:0). 74. Havel Lukáš (Ježek Ondřej) - 87. Tláskal. ŽK: 1:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 110.
Rozhodčí: Fryš, Šlezingr, Koutník
Delegát: nedelegován
 

Opočno: Franc - Skalický (64. Tláskal), Petr, Preifer (72. Gábor), Škrabal, Polák, Přibyl, Jelen, Trubač (82. Serbousek), Přikryl, Čuda (40. Vondřejc)

České Meziříčí: Frynta (8) - Kubíček (9), Kozák (9), Provazník (8), Kupka (7) - Krajňák (7) (61. Slezák (6)), Hlavsa (7), Hovorka (8), Ježek (7) - Havel Lukáš (8) (88. Borecký (N)), Tomášek Jakub (8) (40. Rezek (7))


Jan Jánský, trenér Opočna: „První poločas se vyznačoval bojovností s nepřesností na obou stranách. Obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale na jejich konci bylo nepřesné zakončení nebo brankáři na svých místech.Ve druhém poločase se naše hra o poznání zlepšila, měli jsme častěji hru pod kontrolou, ale do vedení šel paradoxně v 75. minutě po rohovém kopu soupeř. Na konečných 1:1 vyrovnal tři minuty před koncem střídající Tláskal, zápas tak skončil zaslouženou remízou. Chtěl bych vyzdvihnout výkon dorostence Milana Vondřejce, který i když nastoupil poprvé v kategorii dospělých, tak si počínal jako zkušený matador."

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Domácí vstoupili podle očekávání do zápasu náporem, který trval ale pouze deset minut. Poté jsme až do konce poločasu byli lepší my, přehrávali jsme Opočno kombinačně a kopali jsme snad deset rohů. V gól se nám ale nic z toho přetavit nepodařilo. Druhý poločas už z naší strany nebyl takový. Bylo to způsobeno i tím, že jsme museli dvakrát nuceně střídat kvůli zraněním. Nicméně se nám povedl snad až patnáctý roh v utkání, který zahrával Ondra Ježek a hlavou vstřelil vedoucí branku Lukáš Havel. Domácí vyrovnali až v 87. minutě, kdy si na přímý volný kop Přibyla vyskočil nikým nehlídaný Tláskal. V závěru utkání obě dvě strany chtěli strhnout vítězství na svou stranu, ale na to již nebyl čas. Po utkání byly obě dvě mužstva spokojeni s remízou.