Opočno - České Meziříčí 2:1 (1:0)

MUŽI A: Opočno - České Meziříčí 2:1 (1:0). 45. Valášek Martin, 74. Franc Jakub - 80. Hlavsa (Brzek). ŽK: 0:1 (63. Havel Tomáš). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Vlachynský, Kekelák, Moravec Miroslav
České Meziříčí: Frynta - Havel Tomáš (84. Kozák), Slánský, Tomášek Jan, Kubíček (11. Baše David) - Rezek, Roubal, Novák, Fiala Daniel (46. Brzek) - Baše Lukáš (77. Tomášek Jakub), Hlavsa
Opočno: Effenberk Filip - Franc Tomáš (38.Vondřejc Milan), Židík Jiří (60.Čtvrtečka Lukáš), Malashevskyi Roman (70.Přibyl Ondřej), Pfeifer Daniel (56.Franc Jakub), Smola Adam, Filip Patrik, Přibyl Tomáš, Šnajdr Martin, Hrabar Patrik, Valášek Martin
Přibyl Tomáš, asistent trenéra Opočna: První zápas jsme výsledkově i herně vcelku zvládli. Myslím, že jediné co nám dělá stále problém, je proměňování šancí. Soupeř skóroval ze standardní situace a pak jsme se strachovali zbytečně o výsledek. Na vyložené šance jsme málem doplatili chvíli před koncem, kdy Brzek o centimetry minul naši branku.
Šnajdr Martin, trenér ČM: Nová sezona, staré výkony. Tak by se dalo charakterizovat derby v Opočně. Domácí byli po celý zápas aktivnější, důraznější a hlavně hladovější po výhře, proto zaslouženě vyhráli, když ještě další šance neproměnili. My jsme zabrali až v závěru, kdy jsme mohli i vyrovnat, což by ale bylo pro Opočno kruté. Hru nám rozhýbali až střídající Brzek s Kubou Tomáškem. Prohru beru i na sebe, prostě jsem netrefil sestavu!