Výsledky z 30. září a 1. října

Dorost těsně prohrál v Pace. Béčko si zastřílelo v Olešnici a bere první výhru! Áčko z Velichovek body neveze.
 
SOBOTA
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 30.9. od 9:00
České Meziříčí - Doudleby/Sopotnice 3:5 (1:3). 
České Meziříčí - Solnice 4:4 (4:2).
České Meziříčí - Borohrádek/Albrechtice 5:4 (4:2).
České Meziříčí: Bahník Michal, Bolečková Justýna, Havel Vojtěch, Herzán Václav, Hurdálek Daniel, Jílek Robert, Kubec Sebastián, Luňáková Aneta, Rejchrt Radek, Ježek Martin
 
DOROST: Nová Paka/Stará Paka - České Meziříčí 3:2 (1:0). branky ČM: Valtera Petr, Bílek Ondřej
Rozhodčí: Kriegler Pavel
České Meziříčí: Bouša Karel - Rind Lukáš, Fňouk, Ptáček, Štěpán Radek - Valtera, Šoun Michal, Bílek, Bouša Jan - Vlášek, Coufal Marek. Střídal: Coufal Jaroslav.
Slezák Miroslav, trenér ČM: Po nasčítání omluvenek během týdne jsem měl že zápasu dost velké obavy. Domácí střílí gól z jejich první akce. Hra prvního poločasu připomínala "Každý chvilku tahá pilku". Od začátku druhého poločasu byla Paka lepší a svou aktivitou nás nejprve donutila vyrobit penaltu a pak si dát takový polovlastenec, kdy při odkopu balónu trefíme jejich hráče a míč skončí v síti. 3:0 a vše se zdálo být jednoznačnou záležitostí, kdy tři samostatné útoky domácích skvěle vychytal Karel. V 80. minutě Valtera napřahuje a z 25 metrů trefuje šibenici. To nás probudilo a o tři minuty později snižujeme po rohu na rozdíl jedné branky. O další tři minuty naši radost zastavuje praporek pomezního. V závěrečném tlaku se nám už další branka vstřelit nepovedla. Chválím tým, že to za rozhodnutého stavu nezabalil. Za týden snad budeme kompletní.
 
MUŽI B: Olešnice v O. h. - České Meziříčí B 1:11 (0:6). 68. Fišer Jan - 7., 24. a 59. Tomášek Petr, 10., 37. a 85. Fiala Daniel, 30. a 67. Hlavsa Leoš, 40. Trnovský, 80. Šimůnek Jiří, 86. Frynta Daniel. ŽK: 1:0. ČK: 0:0. Diváků: 30.
Rozhodčí: Curry Dean Joseph, Hejzlar Radek
Záznam z utkání: 
České Meziříčí: Podstata - Myšák, Petr (70. Frynta Daniel), Čiháček, Baše Martin - Drcmánek (66. Hubáček), Tomášek Petr, Hlavsa, Fiala Daniel - Trnovský, Šimůnek
Karel Petr, trenér ČM B: Zasloužené vysoké vítězství Meřiče.
 
NEDĚLE
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 1.10. od 9:00
České Meziříčí - Doudleby/Rychnov B 4:1 (3:1). Bečvář David 2, Janeček Lukáš 2
České Meziříčí - Přepychy 3:7 (1:4). Janeček Lukáš 2, Rind Karel
České Meziříčí - Vamberk 3:0 (2:0). Bečvář David, Janeček Lukáš, Havel Vojtěch
České Meziříčí: Cestr Filip - Šoun Martin, Bečvář David, Rind Karel, Janeček Lukáš, Vacek Jiří, Špaček Jakub, Kudera Damián, Havel Vojtěch, Rejchrt Radek, Petřák Roman
 
MUŽI A: Velichovky - České Meziříčí 3:1 (1:0). 17. a 77. Panenka Marek, 58. Németh Mário - 66. Tomášek Jakub (Fiala Josef). ŽK: 1:1 (86. Emlar Lukáš - 86. Provazník). ČK: 0:0. Diváků: 190.
Rozhodčí: Hofman Miloš, Mareček Pavel, Martínek Pavel
Záznam z utkání: 
Velichovky: Mertlík Tomáš - Grmela Miroslav, Pácalt Martin, Emlar Jakub (46. Rieger Aleš), Runkas Ondřej (62. Emlar Lukáš), Filip Josef, Hykš Josef (72. Hanusík Tomáš), Raszka Tomasz, Németh Mário, Vít Tomáš (46. Kilevník Martin), Panenka Marek (83. Novotný Marek)
České Meziříčí: Frynta David (65. Tomášek Petr) - Vejprava, Slánský, Provazník, Havel Tomáš - Fiala Daniel, Roubal, Fiala Josef, Tomášek Jakub - Jílek, Plšek
Lebedinský Jiří, trenér Velichovek: Zhruba do 30. minuty jsme hráli velmi dobře a šli jsme zaslouženě do vedení. Poté bylo do konce poločasu ve hře z obou stran spoustu nepřesností. Druhý poločas jsme navýšili naše vedení, ale hosté nesložili zbraně a snížili. Nakonec jsme však vstřelili po pěkné akci třetí branku a utkání tak definitivně rozhodli. Z celkového kontextu zápasu je naše vítězství myslím zasloužené, ale museli jsme si ho tvrdě vybojovat. Děkuji všem hráčům, včetně lavičky za přístup a nasazení.
Havel Patrik, trenér ČM: Z mého pohledu to dnes příliš krásný fotbal nebyl. Byl to spíše boj . V zápase ve kterém jsme 2:0 prohrávali se nám pouze podařilo snížit, ale to bylo z naší strany vše. Dnes nás trápila rozehrávka, kombinace, přechod do útoku a hlavně finální řešení, který naopak Velichovky zvládli na výbornou a zaslouženě zvítězili.