Výsledek dohrávky derby Opočno - České Meziříčí

 
MUŽI A: Opočno - České Meziříčí 1:2 (1:0). Branky: 7. Drašnar David - 62. Plšek Jan (Baše Lukáš), 71. Ježek z pen. (Fiala Josef). ŽK: 3:2 (62. Labik Milan, 80. Přibyl Tomáš, 82. Jech Stanislav - 80. Provazník Lukáš, 90. Plšek Jan). ČK: 0:0. PK: 0:1. Diváků: 150.
Rozhodčí: Nožka Lukáš, Vítek Pavel, Franěk Jakub
Opočno: Serbousek Jaroslav - Krištof Kristián, Vondřejc Milan, Drašnar David, Vlach Tomáš (77. Holub Marek), Jech Stanislav, Přibyl Tomáš, Pfeifer Daniel, Franc Jakub, Labik Milan, Pago Martin
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Provazník, Slánský, Ježek - Fiala Josef, Tomášek Jan (85. Krajňák), Vejprava, Tomášek Jakub (46. Rezek Jakub) - Tomášek Petr (46. Baše Lukáš), Plšek (90. Jílek Petr)
Šnajdr Martin, trenér Opočna: Po bodu z Velichovek jsme konečně chtěli na jaře naplno bodovat. První půle nám vyšla, šli jsme rychle do vedení, ale další 2 tutovky zazdili, což nás v konečném výsledku stálo body. 2. půle patřila Meziříčí, lehce jsme ztráceli míče, nebyli jsme schopni jej na delší čas udržet na našich kopačkách a dostali se pod tlak. Stejně jako v předešlých zápasech jsme soupeři darovali góly po našich chybách... Meziříčí gratuluji, my se musíme kousnout v posledních třech zápasech a vyhnout se sestupu!
Havel Patrik, trenér ČM: Výkon z první poloviny nemohu doteď pochopit. Opočno bylo ve všech aspektech lepším týmem a šlo do jednobrankového vedení. Soupeř měl ještě další šance, které se mu nepodařilo využít. Po rozhovoru v šatně jsme do druhé půle nastoupili s úplně jiným přístupem, kde kluci si vytvářeli spoustu šancí a soupeře už do ničeho moc nepouštěli. Z Opočna si tedy odvážíme 3 body. Poděkování patří i všem fanouškům kteří se na zápas dostavili a Opočnu přeji hodně štěstí v následujících 3 zápasech.