Výsledky z víkendu 11. a 12. listopadu

MLADŠÍ ŽÁCI: Rychnov B/Doudleby - České Meziříčí 4:7 (2:3). Branky ČM: Janeček Lukáš 4, Bečvář David, Vacek Jiří, Kudera Damián.
České Meziříčí: Coufal Tomáš, Cestr Filip, Šoun Martin, Bečvář David, Rind Karel, Janeček Lukáš, Vacek Jiří, Špaček Jakub, Kudera Damián, Havel Vojtěch, Hurdálek Daniel
 
DOROST: České Meziříčí/Nové Město - Černilov 2:2 (1:0). 15. Bílek Ondřej, 68. Vlášek - 49. Veselovský Lukáš, 90. Petrikovič Ondřej. ŽK: 0:2. Diváků: 30.
Rozhodčí: Kudláček Milan
České Meziříčí: Bouša Karel - Zítko, Fňouk, Ptáček, Štěpán Radek - Rind Lukáš - Vacek, Čížek, Šoun Michal, Bílek - Vlášek. Střídali: Valtera, Bouša Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Poslední zápas proti Černilovu se nám moc nepodařil. Dnes jsme do zápasu šli opět s defenzivnějším rozestavením a po zisku balónu vyrážet do rychlých brejků. Po jednom takovém jsme se ujali vedení. Do poločasu jsme přežili několik soupeřových šancí a udrželi vedení. Hned za začátku druhého poločasu nás Černilov zatlačil a po dvou břevnech se po závaru prosadil. Poté se hra urovnala a po inkasovaném gólu jsme se hodně zlepšili a po sérii standardek jsme jednu proměnili. Do konce zápasu jsme dobře bránili a náš brankář skvěle sbíral dlouhé nákopy hostů. Bohužel v poslední minutě si vybral slabší chvilku a inkasoval gól z přímáku, který byl zahráván metr před kruhem. Ke třem bodům jsme byli blízko, ale vzhledem k průběhu zápasu remíza zasloužená.