Výsledky ze soboty 17. června

Áčko v posledním utkání sezóny dojelo na neproměňování šancí, přesto dvě branky Honzi Plška stačily na jeho vítězství mezi střelci soutěže s 37. brankami! Béčko s řadou dorostenců v sestavě hrálo vyrovnaně s Rychnovskou Labutí.
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Labuť Rychnov n. Kn. 2:2 (2:0). PK: 3:4. 26. Tomášek Petr, 33. Dolejší Radim - 49. Čaban Filip, 55. Ullrich Petr. ŽK: 0:2 (58. Kočnar Aleš, 80. Velinský Milan). ČK: 0:0. Diváků: 35.
Rozhodčí: Martinek Jiří, Špaček Ladislav
České Meziříčí B: Podstata - Frynta Petr, Brouček, Jílek, Myšák - Drcmánek, Tomášek Petr, Čiháček, Vošvrda (75. Rind Lukáš) - Dolejší, Mikušík (60. Dyrmíd Dominik)
Hubáček Pavel, vedoucí mužstva ČM B: Do zápasu jsme dnes nastoupili s pěti dorostenci. V prvním poločase se hrálo od vápna k vápnu bez vyložených šancí, přesto jsme šli do dvoubrankového vedení po střele nestárnoucí Petra Tomáška a po přímém kopu, který svou tečí dostal za brankovou čáru Radim Dolejší. Bohužel začátek druhého poločasu jsme nezvládli a soupeř po našich chybách rychle vyrovnal. Mohlo být ještě hůř, kdyby soupeř proměnil v závěru šanci, která nakonec skončila na tyči. V penaltovém rozstřelu byl šikovnější soupeř a tak si odváží bod navíc. Ještě bych chtěl pochválit za výkon Davida Myšáka, jen tak dál.
 
MUŽI A: České Meziříčí - Malšova Lhota 3:6 (2:1). 12. Rezek Jakub (Baše Lukáš), 39. Plšek (Vejprava), 83. Plšek - 50., 57. a 74. Havlena Jan, 21. Musil Jan, 63. Blažek Josef, 77. Trojan Petr. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Hanuš Jindřich, Čožík Marek, Koutník Michal
České Meziříčí: Frynta David - Slánský (63. Provazník), Roubal, Tomášek Jan, Havel Tomáš (83. Brouček) - Fiala Josef, Rezek (63. Myšák), Vejprava, Fiala Daniel (83. Tomášek Petr) - Baše Lukáš (83. Jílek), Plšek
Malšova Lhota: Jaška Jiří - Jezdinský Jakub (76. Švarc Jakub), Čapek Petr, Bednář Pavel, Blažek Pavel, Blažek Josef, Daněk Lukáš, Kocman Adam, Trojan Petr, Musil Jan (90. Šenkýř Jakub), Havlena Jan (90. Hájek Ondřej)
Horký David, vedoucím mužstava ČM: Souhlasím s komentářem hostí. Na rozdíl zápasu z prvního kola v Malšovce jsme dnes v prvním poločase zahodili co jsme mohli nebo nás vychytal skvělý hostující brankář. Druhý poločas to hosté zatáhli a trestali z brejků nemilosrdně naše chyby v defenzivě. Nic to už nezměnilo na našem skvělém druhém místě v soutěži a gratulace Honzovi Plškovi ke královi střelců v soutěži!
Němec Ondřej, vedoucím mužstva Malšovi Lhoty: Do utkání jsme, jako po většinu jarních zápasů, vstupovali v kombinované sestavě. Do branky se možná po více než 2 letech postavil Jirka Jaška a byl hlavním strůjcem našeho vítězství, kdy v první půli vychytal několik příležitostí domácích. Ve druhém poločase jsme trestali zaváhání domácích v defenzivě a skvělou produktivitou došli k zaslouženému vítězství. Jako nováček končíme sezonu na skvělém 3. místě.