Výsledek ze soboty 18. března

DOROST: Černilov - České Meziříčí 0:1 (0:1). 17. Sekyra Martin. ŽK: 1:2 (75. Petrikovič - 75. Sekyra, 86. Vlášek). ČK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Buchta Petr
České Meziříčí: Bouša Karel - Rind Lukáš, Sekyra, Ptáček, Myšák - Jílek - Vlášek, Němeček, Hlavsa, Šoun - Mikušík. Střídali: Dyršmíd, Kvaček, Jahelka, Bouša Jan, Štěpán
Slezák Miroslav, trenér ČM: K prvnímu jarnímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do nedalekého Černilova. Do zápasu hraném na těžkém terénu jsme šli s jasnou taktikou. Začátek zápasu se nám povedl a byli jsme na hřišti lepším týmem. Po vstřelené brance jsme zbytečně přestali hrát a pustili soupeře do hry. Druhý poločas jsme chtěli začít být zase aktivnější. To se nám cca 15 minut dařilo, ale poté do toho domácí začali šlapat a do konce zápasu jsme byli pod obrovským tlakem, který vyvrcholil penaltou pro domácí. Domácí nejlepší střelec soutěže Taclík jí neproměnil (trefil tyč). Z následného závaru nastřelili domácí břevno a znovu pravou tyčku. Vše jsme přežili a vezeme si tři body. Velmi dobrý zápas zahrál na kraji obrany David Myšák. Závěrem bych chtěl za všechno poděkovat Martinovi Sekyrovi, pro kterého to byl poslední zápas za náš dorost, oceněný potleskem všech přítomných hráčů v kabině. Přejeme mu hodně úspěchů v novém klubu a doufáme, že se k nám zase někdy vrátí. P. S. NEDĚLEJ NÁM TAM OSTUDU :-)