Výsledky ze soboty 20. srpna


MUŽI B: Roveň - České Meziříčí 1:1 (0:0). PK: 3:1. 79. Šimerda Miroslav - 71. Myšák David. ŽK: 3:1. ČK: 0:0. Diváků: 31.
Rozhodčí: Hvězda Lukáš
České Meziříčí B: Podstata - Španiel, Holeček, Brouček, Šlor - Černý Aleš, Němeček, Tomášek Petr, Myšák - Bastl Adam, Bednář. Střídali: Frynta Daniel, Bouša Karel, Vošvrda
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Odmakaný a odpracovaný zápas všech hráčů nám konečně přinesl bodový zisk v Rovni. 1. poločas jsme byli jednoznačně lepší, ale bohužel branku se nám z několika šancí vsítit nepodařilo,  soupeř ohrozil naši branku pouze jednou. 2.pol. se hra více vyrovnala. Nakonec jsme to byli mi, kdo otevřel skóre zápasu ale "nádražní" praporek domácího pomezního byl proti. I tak jsme po chvíli šli do spravedlivého vedení nádhernou střelou z 25 metrů dorostence Davida Myšáka. Potom domácí přidali a z pokutového kopu se jim podařilo vyrovnat. Nesmyslné penalty už komentovat nebudu - neznám důvod jejich konání, neboť každé mužstvo, se kterým hrajeme včetně rozhodčích, o ně nemá zájem. Navíc jsem zjistil, že v dotazníku jsme uvedli, že s pokutovými kopy České Meziříčí nesouhlasí a přesto v jeho zveřejnění je pravý opak. Tak kde se stala chyba ??? Prosím OFS, ať už konečně tuhle nesmyslnost zruší !!!
 
MUŽI A: Malšovice - České Meziříčí 1:5 (1:2). 40. Brokeš Jiří - 6. Plšek (Fiala Josef), 38. Plšek (Ježek), 51. Ježek (Plšek), 75. Plšek (Fiala Josef), 86. Rezek Tomáš (Plšek). ŽK: 2:1 (22. Libřický Stanislav, 84. Lemon David - 79. Vejprava). ČK: 0:0. PK: 0:1 (Plšek úmyslně penaltu zakopl). Diváků: 70.
Rozhodčí: Říha Martin, Kriegler Pavel, Paulovič Josef (oddílový rozhodčí)
Malšovice: Krejčí Tomáš - Luňák Martin (65. Lemon David), Krejčí David, Javůrek Jiří, Havlena Filip, Jareš Jiří, Libřický Zdeněk, Friedl Martin, Libřický Stanislav, Paulovič Josef (46. Soukup Pavel), Brokeš Jiří
České Meziříčí: Jílek Petr - Sekyra, Havel Tomáš, Krajňák - Tomášek Jan - Fiala Josef, Vejprava, Roubal (52. Hlavsa), Rezek Tomáš - Plšek, Ježek (80. Mikušík David)
Zrůst Lukáš, trenér Malšovic: Velké zklamání! První domácí zápas jsme se chtěli prezentovat jinak, herně to špatné nebylo, výsledek však hovoří jasně a body jsou to, co se v konečném důsledku počítá. Škoda neuznaného gólu za stavu 1:2, poté to mohlo vypadat jinak. Meziříčí nám uštědřilo lekci z produktivity, tandem Plšek - Rezek nás prakticky přehrál sám. My musíme zlepšit tréninkovou docházku a morálku! Velmi si ceníme fair-play gesta hostí, kdy Honza Plšek úmyslně zahodil penaltu. Klobouk dolů, to se jen tak nevidí.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Popravdě měl jsem z utkání obavy, a to poté, co nám Meziměstí minulý víkend nastavilo zrcadlo. Ale obrovské poděkování dnes všem zainteresovaným, všichni jsme se z něho poučili. Bylo to důrazné a tvrdé klání, ale férové, koneckonců jako všechny s Malšovicemi. Naši dorostenci měli tento víkend volný los, tak jsme jich 7 rozdělili mezi áčko a béčko a všichni nám neoddiskutovatelně pomohli. Děkujeme a makáme dál borci!