Výsledky z víkendu 1. a 2. října

Sobota 1. října

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Borohrádku v sobotu 1.10. od 9:00
Černíkovice - České Meziříčí 14:1 (7:1).
Borohrádek - České Meziříčí 2:4 (1:4). Kubec Sebastián 2, Herzán Václav, Drcmánek Jan
Vamberk/Rokytnice - České Meziříčí 3:2 (2:2). 
 
DOROST: České Meziříčí - Vamberk 8:0 (6:0). Mikušík David 2, Vlášek Lukáš 2, Sekyra Martin 2, Němeček Miroslav, Hlavsa Jan. ŽK: 0:1. Diváků: 45.
Rozhodčí: Jedlinský Luboš
České Meziříčí: Bouša Karel - Mikušík David, Vlášek Lukáš, Štěpán Radek, Šoun Michal, Sekyra Martin, Rind Lukáš, Ptáček David, Němeček Miroslav, Myšák David, Dyršmíd Dominik, Jahelka Vít, Coufal Marek, Bouša Jan, Bastl Adam, Hlavsa Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Ve 3. minutě stav 2:0 začátek zápasu z říše snů. V 11. minutě 3:0 a bylo prakticky po zápase. Do poločasu přidáme další 3 branky a předvádíme velmi pohledný fotbal. Těší nás, že se dnes prosadili oba útočníci. Svou porci si mohli opět odehrát starší žáci a hlavně těší druhá výhra s nulou v řadě. Jen tak dál. 
 
MUŽI A: České Meziříčí - Javornice 2:3 (1:1). 41. Tomášek Jan, 94. Ježek Ondřej - 33. a 67. Krejčí Adam, 57. Hovorka Jakub. ŽK: 2:2 (57. Roubal Zdeněk, 71. Vejprava Tomáš - 41. Kráčmer Jan, 92. Plíhal Martin). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Janota Josef, Šiling Karel, Jedlinský Luboš
Delegát: Mazura Milan
České Meziříčí: Jílek - Havel Tomáš (15. Tomášek Jan), Roubal, Krajňák - Fiala Daniel (62. Rezek Tomáš), Vejprava, Rezek Jakub, Tomášek Jakub (54. Fiala Josef) - Ježek - Plšek, Baše Lukáš
Javornice: Hynek Stanislav - Kasper Pavel, Kráčmer Jakub, Plesl Tomáš, Krejčí Adam, Kovaříček Josef (64. Šrefl Martin), Plíhal Martin, Hovorka Jakub (83. Chlachula Pavel), Suk Daniel, Nosek Ondřej (80. Dvořák Filip)
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Opět další soupeř, který k nám přijel s rozestavením 6-3-1. Hostující hrotový útočník Adam Krejčí potvrdil pověst kanonýra. Gratulace Javornici k zaslouženému vítězství. Jejich obrana pracovala bezchybně. Budeme se muset více zaměřit na taktiku a méně na fotbalovost. Účel zřejmě světí prostředky.
Krunčík Tomáš, trenér Javornice: Odvážíme si velmi cenné a myslím si, že i právem zasloužené 3 body. K dobrému výsledku přispěla svým dnešním výkonem naše obranná čtveřice, která uhlídala doposud nejlepšího střelce soutěže. V utkání jsme si vytvořili více šancí, ale proměnit jich víc, než tři nám dnes souzeno nebylo. Každopádně to stačilo, a to je hlavní. Pochválím dnes celý mančaft, ale vyzdvihnu Ondru Noska - nějak takhle se hraje pro tým.
 

Neděle 2. října

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj ve Slatině v neděli 2.10. od 10:00
Týniště - České Meziříčí 14:3 (6:1). Janeček Lukáš 2, Rezek Tadeáš
Albrechtice - České Meziříčí 2:8 (1:4). Janeček Lukáš 5, Švorc Štěpán 2, Rezek Tadeáš
Slatina - České Meziříčí 3:7 (1:4). Janeček Lukáš 5, Švorc Štěpán, Rind Karel

Havel Roman, trenér ČM: V neděli zajížděla naše starší přípravka na turnaj do Slatiny nad Zdobnicí. V prvním zápase jsme se střetli s našim již tradičním soupeřem z Týniště. I tentokrát jsme na soupeře nestačili. Jejich nejsilnější pětice hráčů,  která ještě loňskou sezónu nastupovala v krajské soutěži brzo určila ráz utkání a po rychlých gólech v naší síti bylo jasné, že na ně i dnes (zatím) nebudeme stačit. Týništi jsme podlehli 3:14. Ve druhém zápase  jsme ještě pod dojmem prohry z prvního zápasu dlouho hledali klid pro kombinaci, naštěstí se nám vcelku rychle povedlo vstřelit 3 branky a to nám dodalo potřebný klid pro hru, kterou kluci předváděli v minulých kolech. Vcelku jednoznačně jsme zvítězili 8:2. Ve třetím zápase jsme opět vyhráli, a to nad domácími ze Slatiny v poměru 7:3. Velmi příjemným překvapením byl výkon Dana Hurdálka v brance. Působil klidným, soustředěním dojmem, perfektně rozehrával balóny na spoluhráče a jistými zákroky nedovolil soupeři zdramarizovat zápas. Kromě prvního utkání, ve kterém jsme Týnišťským nestačili, můžeme být s nedělním výkonem spokojeni.
 
MLADŠÍ ŽÁCI: České Meziříčí - Doudleby/Sopotnice 4:4 (1:3). Juhaňák Martin, Janeček Lukáš, Pavel Kryštof, Hofman Adam
Rozhodčí:
Slezák Miroslav (laik)
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Kostelcká Lhota B 5:0 (1:0). 6. Schejbal, 73. Brouček, 79. Hlavsa, 86. Trnovský, 90. Frynta Daniel. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 79.
Rozhodčí: Nosek Martin, Nosek Milan
České Meziříčí B: Podstata - Šlor, Provazník, Brouček, Frynta Petr (60. Holeček) - Černý Aleš (46. Vošvrda), Tomášek Petr, Hlavsa Leoš, Schejbal - Bednář (75. Frynta Daniel), Dolejší (76. Trnovský).
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Dnes byl naším hlavním soupeřem těžký a podmáčený terén, se kterým jsme si poradili až v závěrečné 20-ti minutovce. 3 body byly dnes povinností, protože hosté z Kost. Lhoty naši branku za celý zápas vůbec neohrozili. Z kluků bych vyzdvihl výkon Kamila Vošvrdy, který oživil naši hru ve 2.poločase a neustále zásoboval spoluhráče gólovými přihrávkami.