Výsledky z víkendu 10. a 11. září

 

Sobota 10. září

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Týništi v sobotu 10.9. od 9:00
Týniště - České Meziříčí 15:5 (8:1).
Černíkovice - České Meziříčí 4:9 (4:5). Janeček Lukáš 6, Havel Vojtěch 2, Rezek Tadeáš
Kostelec/Častolovice - České Meziříčí 6:11 (4:5). Janeček Lukáš 7, Havel Vojtěch 3, Rezek Tadeáš

Havel Roman, trenér ČM: V sobotu 10.9. nás čekal druhý turnaj soutěže,  který jsme odehráli v areálu Olšina v Týništi nad Orlicí. V prvním utkaní jsme se střetli s domácím týmem, který byl složený převážně z kluků fyzicky vyspělejšími. Výsledek 5:15 zní jednoznačně,  ale posledních 10 minut jsme odhodili ostych a troufnu si říci, že jsme byli fotbalovějším týmem. Ve druhém zápase jsme sehráli povedené utkání s Černíkovicemi a výsledkem bylo vítězství 9:4. Střelecky exceloval Luky Janeček s 6 góly. V posledním utkání jsme vrátili porážku Kostelci z minulého týdne. Od soupeře jsme inkasovali pouze střelami z větší vzdálenosti. My jsme naopak dávali góly po vypracovaných akcích. Skóre se chvílemi přelévalo z jedné strany na druhou, ale nakonec jsme vyhráli vcelku jednoznačným výsledkem 11:6 (Luky Janeček 7 gólů).Jako minulý týden jsme se snažili hrát fotbal, za což klukům patří dík. Je před námi ještě spousta práce, ale jdeme správnou cestou.
Foto od Václava Janečka 
https://eu.zonerama.com/VaclavJanecek/Album/8880456
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Albrechticích v sobotu 10.9. od 9:00
Albrechtice - České Meziříčí 8:5 (5:3). 
Kostelec - České Meziříčí 14:4 (6:2).
Černíkovice bílá - České Meziříčí 7:4 (4:2).
 
MUŽI B: Čermná n. O. - České Meziříčí B 1:1 (1:0). PK: 1:3. 44. Vaněk Tomáš - 60. Hlavsa Leoš. ŽK: 2:1 (16. Ševc Martin). ČK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Broulík Milan, Jedlinský Miroslav, Jindáček Milan
České Meziříčí B: Podstata - Havel Tomáš, Brouček, Provazník, Holeček - Němeček, Hlavsa, Slánský, Myšák - Frynta Petr, Frynta Daniel. Střídal: Ševc Martin, Petr Karel.
Petr Karel, trenér ČM B: Po vyrovnaném utkání, které skončilo 1:1, jsme konečně uspěli v penaltovém rozstřelu a odvezli bod navíc. V penaltách dvě lapil a rozhodující proměnil náš brankář Jirka Podstata.
 
DOROST: České Meziříčí - Nové Město nad Metují 2:4 (1:2). Branky ČM: 31. Sekyra, 90. Dyršmíd. ŽK: 1:0 (84. Myšák). Diváků: 50. 
Rozhodčí: Jehlička František
České Meziříčí: Štěpán Radek - Vlášek, Sekyra, Rind Lukáš, Němeček, Myšák, Šoun Michal, Dyršmíd, Coufal Marek, Bouša Jan, Bastl Adam.
Štěpán Jiří, asistent trenéra ČM: Po celkem vyrovnaných 20ti minutách soupeř potrestal chybu v defenzivě a chopil se vedení. Nám se po krátké chvíli povedlo po zmatku ve vápně po rohovém kopu vyrovnat. Do šaten šel ale s jednogólovým náskokem soupeř po střele z dálky k tyči. Druhý poločas začal opět vyrovnaně, soupeř bohužel opět trestal chyby a vedl již o 3 branky. V poslední minutě se nám povedlo zkorigovat skóre krásnou střelou z voleje o tyč na konečných 2:4. V brance debutoval teprve třináctiletý odchovanec Radek Štěpán.
 

Neděle 11. září

MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Přepychách v neděli 11. září od 14:00
Přepychy - České Meziříčí 1:2 (0:1). Coufal Jaroslav, Gabčo Patrik
Vamberk/Rokytnice červená - České Meziříčí 6:1 (3:0). Coufal Jaroslav
 
MUŽI A: Hronov - České Meziříčí 1:5 (0:2). 55. Naumenko Oleksandr - 16. Plšek, 34. Plšek (Rezek Jakub), 52. Plšek (Rezek Tomáš), 83. Fiala Josef (Rezek Tomáš), 87. Plšek (Fiala Josef). ŽK: 4:4 (30. Zíta Tomáš, 53. Tichý Vojtěch, 65. Pylyp Igor - 35. Plšek, 36. Roubal, 56. Tomášek Jakub, 76. Ježek). ČK: 0:1 (80. Roubal Zdeněk po 2xŽK). Diváků: 120.
Rozhodčí: Varol Ikizgül, Říha Luboš, Novotný David
Hronov: Lokvenc Michal - Tichý Vojtěch, Naumenko Oleksandr, Pylyp Igor (69. Franců Michal), Kubeček Štěpán, Zíta Tomáš (75. Zíta Michal), Lemko Mykhailo (54. Klabník Ladislav), Kollert David, Vursta Mykola, Rosokha Mykola, Valtera Jakub
České Meziříčí: Frynta David - Sekyra, Roubal, Vejprava, Provazník (65. Fiala Josef) - Rezek Tomáš, Rezek Jakub, Tomáše Jan, Tomášek Jakub - Plšek (87. Němeček), Ježek
Rubeš Jaroslav, trenér Hronova: Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec, soupeř byl lepší a fotbalovější. My jsme šanci dostat se do zápasu měli v druhé půli, kdy jsme snížili na 1:3 a sahali jsme po kontaktním gólu. Šance jsme neproměnili a tak nás v závěru soupeř ještě dvakrát gólově potrestal. Zasloužená výhra hostí.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Vstup do zápasu se nám povedl a šli jsme do dvoubrankového vedení. Pak se hra hodně přitvrdila. Třetí náš vstřelený gól rozhodl. Domácí pak sice snížili a další jejich gól neplatil pro ofsajd, ale konec jsme si pak už zkušeně pohlídali. Hoši děkujem a makáme dál! Třetí zápas za víkend zvládl dorostenec Míra Ironman Němeček. Příští sobotu hostíme netradičně už od 10:15 Hradeckou Slavii B.