Výsledky z víkendu 11. a 12. června

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Finálový turnaj o 7.-12. místo v Černíkovicích v sobotu 11.6. od 9:00
Černíkovice - České Meziříčí
Rokytnice - České Meziříčí
Kostelec/Častolovice - České Meziříčí
Borohrádek - České Meziříčí
Přepychy - České Meziříčí
 
DOROST: České Meziříčí - Vrchlabí B 2:2 (1:1). PK: 4:2. Branky ČM: 30. a 56. Sekyra Martin.
Rozhodčí: Havel Roman (laik)
České Meziříčí: Bouša Karel - Sekyra, Vlášek, Mikušík, Dyršmíd, Šoun, Němeček, Jílek, Rind Lukáš, Myšák, Jahelka, Coufal Marek, Fiala Daniel, Ptáček, Bastl, Mazač.
Slezák Miroslav, trenér ČM: Poslední zápas sezóny a nejlepší výkon. K vidění bylo velmi dobré utkání a nádherné branky. Hlavně naše branka na 2:1 a branka Vrchlabí na 2:2 z přímého kopu asi ze 30 metrů byly výstavní. Asi jsme experti na Vrchlabí, které jsme zvládli porazit 2x v sezóně na penalty. Děkuji hráčům za celou sezónu a jejich velmi dobrou reprezentaci klubu.
 
MUŽI A: České Meziříčí - Vamberk 4:2 (1:1). 21. Ježek z pen. (Baše Lukáš), 56. Fiala Josef (Fiala Daniel), 57. Baše Lukáš (Slánský), 63. Provazník (Ježek) - 18. Halamka Daniel, 82. Halamka Ondřej. ŽK: 0:1 (70. Stieber Filip). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 180.
Rozhodčí: Říha Martin, Soukup Pavel, Otava Marian
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Provazník, Slánský, Sekyra (46. Krajňák) - Fiala Josef (89. Jílek Petr), Roubal, Tomášek Jan, Fiala Daniel (81. Mikušík David) - Ježek (77. Němeček), Baše Lukáš
Vamberk: Klofanda - Chochola Karel (57. Hostinský Tomáš), Halamka Daniel, Müller Radek, Hájek Tomáš, Šrom Michal, Tobiška Zdeněk (54. Kotýza Jan), Bek Ondřej, Halamka Ondřej, Stieber Filip, Mudruňka Tomáš
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Sezónu jsme zakončili vítězně. Na rozdíl od soupeře jsme proměňovali šance a stříleli nádherné branky. Děkujeme za pomoc dorostencům, kteří měli své utkání v nohách. Klobouk dolů jak se kluci pod novým trenérem Patrikem Havlem semkli a odmakali jaro. Ve třinácti utkáních se uhrálo 23 bodů a celkově z toho je osmé místo. Hoši děkujem!
Falta Ladislav, vedoucí mužstva Vamberka: 
Neproměněné šance a tradičně špatný druhý poločas, to nás opět stálo zápas. Děkujeme všem hráčům z Béčka a dorostencům, že nám pomohli dohrát jaro a musíme se připravit na novou sezónu.
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj ve Vamberku v neděli 12.6. od 9:00
Borohrádek - České Meziříčí 1:0 (1:0).
Javornice - České Meziříčí 3:0 (1:0). Rejchrt Karel, Štěpán Radek, Juhaňák Martin 
Vamberk - České Meziříčí 3:0 (1:0).
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Albrechticích v neděli 12.6. od 9:00
Albrechtice B - České Meziříčí 1:14 (1:5).
Albrechtice A - České Meziříčí 9:8 (3:4).
Vamberk - České Meziříčí 6:7 (6:2).

V nedělním turnaji Mladší přípravky v Albrechticích jsme postupně nastoupili proti 2 týmům domácích a borcům z Vamberka. V horkém počasí jsme první zápas proti Albrechticím "B" zvládli bez větších problémů a zvítězili jsme 14:1. Ve druhém nás čekal daleko těžší soupeř v podobě Albrechtic "A".  Herně jsme do poloviny zápasu vše zvládali, byli jsme fotbalovější, pak však soupeř přidal na důrazu (někdy na hranici pravidel) a otočil skóre ve svůj prospěch v poměru 9:8. Na posledního soupeře z Vamberka jsme se dlouho připravovali, jelikož se nám ho v průběhu soutěže ještě nepodařilo porazil. Na začátku zápasu se hrálo podle stejného scénáře a vše nasvědčovalo, že i teď odejdeme s porážkou. Po poločase se však naši borci semkli a začali makat jeden za druhého, což nám nakonec zajistilo kýžené vítězství v poměru 7:6. Hráči nám všem dokázali, že když budou bojovat jeden za druhého, tak dokáží porazit soupeře papírově silnějšího.