Výsledky z víkendu 13. a 14. srpna

DOROST: České Meziříčí - Velké Poříčí 3:3 (1:2). PK: 2:3. Branky: 15. Sekyra, 73. Bastl Adam, 77. Němeček - 26. Kubeček Adam, 28. Jirman Ondřej, 76. Sekyra vlastní. ŽK: 0:1, ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Filip Miroslav
České Meziříčí: Jílek - Vlášek, Šoun Michal, Sekyra, Rind Lukáš, Ptáček, Němeček, Myšák, Mikušík, Jahelka, Dyršmíd. Střídali: Coufal Marek, Bastl Adam, Hoffinger, Hlavsa Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes si troufnu říct, že prohrál lepší tým. 3 branky jsme soupeři darovali. Škoda dvou nevyužitých 100% šanci. K soupeři se mi moc vyjadřovat nechce, ale některé věty s úst hostujícího trenéra nemají s fotbalem nic společného.
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Přepychy B 3:1 (3:1). 15. Bednář Roman, 36. Bastl Adam, 41. Dolejší Radim - 6. Tomín Martin. ŽK: 0:1 (44. Michalík Matěj). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 93.
Rozhodčí: Machač Libor, Falta Jakub, Knapek Jaroslav
České Meziříčí: Podstata - Šlor, Holeček, Brouček, Španiel - Černý Aleš, Tomášek Petr, Tomášek Jakub, Schejbal - Bednář, Havel Patrik. Střídali: Dolejší, Frynta Daniel, Bastl Adam, Vošvrda, Němeček.
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Hned od úvodu to vypadalo, že si se soupeřem poradíme, ale opak byl pravdou. Z prvního rohového rohovém kopu šli hosté do vedení a chvilku nám trvalo, než jsme se z toho vzpamatovali. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu skóre otočit a do šaten jsme šli s dvoubrankovým vedením. Ve 2. poločase jsme mohli naše vedení několikrát navýšit, ale to se nám nepodařilo. Také soupeř několikrát zahrozil, ale naštěstí ani jemu se nepodařilo ve 2.poločase branku vsítit. Po celý zápas jsme měli mírnou převahu a vzhledem k většímu množství našich brankových příležitostí je naše vítězství zasloužené. Gratulace Radimovi alias "Lábusovi" ke vstřelení 1. mistrovské branky - budeš to mít drahý !!!
 
MUŽI A: České Meziříčí - Meziměstí 0:3 (0:1). 34. a 83. Smrček Pavel, 53. Bárta Petr. ŽK: 2:2 (19. Plšek, 22. Vejprava - 81. Sedláček Jan, 85. Šimko Vladislav). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 190.
Rozhodčí: Janota Josef, Lukes Jan, Ježek Václav
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš (52. Slánský), Roubal, Krajňák (64. Sekyra) - Fiala Josef, Vejprava, Tomášek Jan (52. Fiala Daniel), Rezek Jakub - Rezek Tomáš (69. Vlášek) - Plšek, Baše Lukáš
Meziměstí: Weisser Roman - Balín Miroslav, Bárta Petr (60. Nývlt Zdeněk), Jirásek Vojtěch (85. Bohanský Jiří), Kubeček Jakub (60. Hošek Pavel), Mucha Josef, Sedláček Jan, Smrček Pavel, Prokeš Martin (77. Šimko Vladislav), Škola Adam, Urban Patrik (46. Šnábl Petr)
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Zasloužené vítězství hostí. Předčili nás v pohybu, bojovnosti i důrazu. Náš profesorský fotbal k úspěchu nevedl a ani do budoucna určitě nepovede. Takže z hrušky dolů a zpátky do montérek.
Urban Patrik, asistent trenéra Meziměstí: Krásný fotbal z obou stran. Kluci to dnes odpovědně odmakali a každý tam nechal maximum. Zvládli jsme to jako tým a tak by to mělo pokračovat i zbytek sezóny. Děkuji všem za parádní výkon.