Výsledky z víkendu 14. a 15. května

MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Javornici v sobotu 14.5. od 9:00
Kostelec/Častolovice - České Meziříčí 0:6 (0:5). Lehký Tobiáš 2, Vostřel Lukáš 2, Bilanych Yulian, Rejchrt Karel 
Javornice - České Meziříčí 1:2 (1:1). Lehký Tobiáš, Kramer Christopher
Borohrádek - České Meziříčí 2:3 (2:2). Lehký Tobiáš 2, Štěpán Radek
 
MUŽI B: Slatina nad Zdobnicí - České Meziříčí 2:2 (1:1). 21. a 87. Fujdiak Lukáš - 40. Tomášek Petr, 75. Havel Patrik. ŽK: 2:2. ČK: 0:0. Diváků: 49.
Rozhodčí: Nosek Martin, Merbs Rudolf
České Meziříčí B: Bouša Karel - Mikušík David, Havel Patrik, Šlór, Baše Martin - Černý Aleš, Tomášek Petr, Kupka Aleš, Schejbal - Bednář, Černý Jakub. Střídali: Myšák David, Němeček Miroslav
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Vyrovnané utkání a zasloužená remíza, jen škoda vyrovnávací branky v závěru zápasu. Poděkování dorostencům za výpomoc, zejména výborně chytajícímu Kájovi Boušovi. 
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Opočně v neděli 15.5. od 9:00
Přepychy - České Meziříčí 11:3 (8:2). Švorc Štěpán 3
Dobruška/Opočno A - České Meziříčí 19:1 (10:0). Švorc Štěpán
Lípa - České Meziříčí 0:17 (0:7).
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Černíkovicích v neděli 15.5. od 9:00
Černíkovice Bílá - České Meziříčí 11:3 (4:2). Bolečková Justýna, Dušek Lukáš, Herzán Václav
Černíkovice Červená - České Meziříčí 8:5 (4:3). Herzán Václav 2, Bolečková Justýna, Rejchrt Radek, Švrček Matěj
Týniště - České Meziříčí 7:8 (4:4). Herzán Václav 4, Bolečková Justýna 2, Jílek Robert, Petřák Roman

V neděli jsme do Černíkovic odjížděli bez 3 borců, Tády Rezka, Mára Štěpána a Vojty Havla, kteří náš klub velmi úspěšně reprezentovali na turnaji v týmech výběrů OFS U9. Z tohoto důvodu jsme mužstvo doplnili borci předpřípravky, Vendou Herzánem a Matějem Švrčkem, kteří se rozhodně neztratili. I přes prohru v prvním zápase,  která na první pohled vypadá jednoznačně,  jsme se nebáli hrát a předváděli fotbal, který se  divákům líbil. V posledním zápase jsme díky tomu byli odměněni těsnou výhrou 8:7 nad týmem z Týniště. Velká gratulace všem za předvedený výkon. Makáme dál.
 
DOROST: Česká Skalice/Velká Jesenice - České Meziříčí 3:0 (1:0). ŽK: 1:3. ČK: 0:0. Diváků: 88.
Rozhodčí: Ježek Jakub
České Meziříčí: Bouša Karel - Sekyra, Vlášek, Mikušík, Coufal Marek, Dyršmíd, Šoun, Němeček, Jílek, Rind Lukáš, Ptáček, Myšák, Hoffinger, Mazač
Slezák Miroslav, trenér ČM: Momentálně se nám opravdu nedaří. Poslední tři zápasy scóre 1:11. Dvě branky jsme obdrželi až v závěru při snaze o vyrovnání. 
 
MUŽI A: České Meziříčí - Třebeš B 0:0. PK: 3:0. ŽK: 0:1 (70. Téra). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Lukes Jan, Janota Josef, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Provazník, Slánský, Krajňák (83. Sekyra) - Rezek - Fiala Josef, Roubal, Tomášek Jan, Fiala Daniel - Havel Patrik (12. Schejbal (59. Mikušík))
Třebeš B: Zaal Tomáš - Téra Tomáš, Farkaš Martin, Bielčík Pavel, Janča David (78. Šalda Jaroslav), Ryhtár Jiří, Bena Matěj (46. Jursík Jan), rederer Lukáš, Cílek Martin, Franta Matěj, Franta Jakub
Horký David, sekterář ČM: Popravdě před zápasem jsme v bodový zisk s Třebší B moc nevěřili. Doposud totiž neprohráli a v minulém kole přehráli doma Stěžery. Ale kluci nesmírnou bojovností na hranici sebeobětování a hnáni skvělými diváky, kteří to vycítili, dovedli utkání do penalt, v kterých si Sejto dvakrát dobře postavil brankové tyče a jednu penaltu vyčapal. Makáme dál borci!
Hruška Michal, trenér Třebše B: Dnes není z naší strany bohužel moc co hodnotit. Po jednom z nejslabších výkonů sezony jsme celkový zmar završili v penaltovém rozstřelu. Doufám, že si to i kluci uvědomují. Ještě není nic jistého a je potřeba máknout. Vše mále ale stále ve svých rukou.