Výsledky z víkendu 14. a 15. října

 
Mladší žáci, starší i mladší přípravky vyhrály co se dalo! Béčko veze tři body z Přepych! Áčko v oslabení nestačilo v Derby na Opočno. Dorost ztratil naději na body v Č. Kostelci až v závěru zápasu.
 
SOBOTA
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 14.10. od 9:00
České Meziříčí - Týniště Modrá 6:1 (2:0).
České Meziříčí - Solnice 7:1 (3:1).
České Meziříčí - Přepychy 12:1 (8:0).
České Meziříčí: Jílek Robert, Hurdálek Daniel, Petřák Roman, Dušek Lukáš, Kubec Sebastián, Havel Vojtěch, Bolečková Justýna, Herzán Václav, Štěpán Mathias Jiří, Rejchrt Radek
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Javornici v sobotu 14.10. od 10:00
Javornice - České Meziříčí 4:6 (2:2).
Rychnov A - České Meziříčí 0:9 (0:8).
Rychnov B - České Meziříčí 1:6 (1:4).
České Meziříčí: Drcmánek Jan, Křivák Matyáš, Kudera Denis, Luňáková Aneta, Dvořák Tadeáš, Havel Marek, Jílek Antonín
 
MUŽI B: Přepychy B - České Meziříčí B 1:2 (0:2). 82. Hoffinger Josef - 1. Trnovský, 4. Fiala Daniel. ŽK: 1:0 (58. Prát Jaroslav). Diváků: 66.
Rozhodčí: Reichl Petr
České Meziříčí B: Karel Petr - Vošvrda, Brouček, Provazník, Rind Lukáš - Slezák, Rezek Jakub, Hlavsa, Šoun Michal - Trnovský, Fiala Daniel. Střídali: Drcmánek Jan, Naisar Filip, Ptáček David, Holub, Černý Aleš.
Horký David, sekretář ČM: Skvělý úvod zápasu, poté jsme se postupně přizpůsobili tempu domácích, zahazovali šance, a několikrát nás musel zachránit skvěle chytající trenér v brance. Kvalitě utkání nepomáhal ani silný vítr, vysoká tráva a hrbolaté hřiště. Zahrála si celá lavička včetně tří dorostenců.
 
MUŽI A: Opočno - České Meziříčí 5:0 (2:0). 5., 33. a 71. Polák Ondřej, 47. Rejchrt Tomáš, 50. Brožek Šimon. ŽK: 2:1 (41. Polák Ondřej, 64. Vondřejc Milan - 65. Plšek). ČK: 0:1 (1. Roubal). Diváků: 263.
Rozhodčí: Vlachynský Kamil, Ikizgül Varol, Fišer Pavel
Delegát: Štěpař Jiří
Opočno: Serbousek Jaroslav - Vondřejc Milan, Brožek Šimon, Franc Jakub, Holub Michal (82. Moravec Matěj), Drašnar David (71. Pago Martin), Brožek Matouš, Smola Adam, Jech Stanislav (65. Čtvrtečka Lukáš), Rejchrt Tomáš (82. Lukášek Václav), Polák Ondřej (71. Fábera Šimon)
České Meziříčí: Podstata - Čiháček (68. Fiala Daniel), Slánský, Roubal, Ježek - Fiala Josef, Vejprava, Tomášek Jan, Tomášek Jakub - Baše Lukáš, Jílek (46. Plšek)
Žid Lukáš, trenér Opočna: Derby je naše! Do zápasu jsme vstoupili dobře, brzo jsme vedli a kontrolovali hru. Hosté své šance měli také, ale branky padaly jen do jejich sítě. Na začátku druhého poločasu se nám povedlo odskočit na rozdíl čtyř branek, a bylo defacto po zápase. Zbytek utkání jsme si pohlídali a dovedli jsme derby, v kterém jsme posledních pár sezón neměli štěstí, do vítězného konce. Pro hosty, je výsledek 5:0 dost krutý. Hráčům děkuji za zodpovědný přístup.
Havel Patrik, trenér ČM: Dnes jsme vstoupili do zápasu jako již tradičně špatně. Hned v úvodu jsme dostali červenou kartu která ovlivnila celý zápas. Nějaké šance jsme si vytvořili, ale gólové jsme se nedokázali prosadit. Zasloužené vítězství Opočna.
 
NEDĚLE
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj ve Slatině v neděli 15.10. od 9:00
Doudleby/Rychnov B - České Meziříčí 0:1 (0:0). Vacek Jiří
Kostelec/Častolovice - České Meziříčí 1:4 (0:4). Janeček Lukáš 4
Slatina - České Meziříčí 0:1 (0:1). Janeček Lukáš
České Meziříčí: Coufal Tomáš - Cestr Filip, Šoun Michal, Bečvář David, Rind Karel, Janeček Lukáš, Zelingerová Anna, Vacek Jiří, Kudera Damián, Havel Vojtěch, Rejchrt Radek, Petřák Roman
 
DOROST: Červený Kostelec - České Meziříčí/Nové Město 6:1 (1:0). Branka ČM: Vlášek Lukáš. ŽK: (1:0). Diváků: 15.
Rozhodčí: Černý Michal
České Meziříčí: Bouša Karel - Vlášek, Ptáček, Fňouk, Rind Lukáš - Čížek - Vacek, Bouša Jan, Šoun Michal, Coufal Jaroslav - Bílek. Střídal: Štěpán Radek.
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme šli do zápasu s taktickým plánem a defenzivnějším pojetím. Vše nám vycházelo do 75.minuty, kdy místo toho aby jsme šli do vedení 2:1, naše střela skončí na tyčce, tak o minutu později dostaneme branku z přímého kopu od břevna do našeho brankáře a do branky. Šestiminutovka hrůzy skončila v 82. minutě. Když soupeři darujeme čtyři branky a naše příležitosti nevyužijeme, nemůžeme pomýšlet na body. Makáme dál a snad za týden už budeme bodovat.