Výsledky z víkendu 22. a 23. dubna

 
SOBOTA
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 22. dubna od 9:00
České Meziříčí - Přepychy 8:0 (5:0). Janeček Lukáš 5, Pavel Kryštof 2, Coufal Jaroslav
České Meziříčí - Kostelec/Častolovice B 0:4 (0:0).
 
MUŽI A: České Meziříčí - Hronov 6:0 (2:0). 12. Baše Lukáš (Plšek), 23. Tomášek Jakub (Baše Lukáš), 63. Plšek (Ježek), 80. Tomášek Jakub (Plšek), 83. Ježek z pen. (Baše Lukáš), 90. Plšek (Tomášek Jakub). ŽK: 1:0 (73. Plšek). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Říha Martin, Kriegler Pavel, Hofman Miloš
České Meziříčí: Jílek Petr - Havel Tomáš, Provazník (62. Vejprava), Slánský, Ježek - Fiala Josef, Tomášek Jan, Tomášek Jakub, Fiala Daniel (80. Baše David) - Plšek, Baše Lukáš
Hronov: Rubeš Jaroslav - Puraš Martin, Tichý Vojtěch, Zíta Tomáš, Pylyp Igor, Schreiber Pavel (67. Rubeš Jaroslav), Pavelka Jan, Kubeček Adam, Zíta Michal, Franců Michal, Kollert David
Havel Patrik, trenér ČM: I přes početnou marodkou hráčů jsme si dokázali že máme kvalitní hráče a můžeme tak hrát. V první polovině jsme měli více šancí ale podařilo se nám proměnit pouze 2 z nich. Ve druhé půlce se nám podařilo dát 3 gól a poté jsme měli už zápas ve svých rukách. Nakonec se nám podařilo nastřílet 6 branek a tím jsme si odčinili nepříliš povedený první domácí zápas. Velkou radost mám z toho že se nám podařilo udržet nulu vzadu. Pochvala patří všem hráčům kteří zápas odmakali.
Rubeš Jaroslav, trenér Hronova: Soupeř byl po celý zápas lepší. Po poločase jsme za stavu 2:0 stále doufali v zápletku a kontaktní gól. Bohužel domácí uklidnila trefa na 3:0 a do konce utkání nám stačilo České Meziříčí uštědřit kanára. Musíme se oklepat a doma bodovat.
 
NEDĚLE
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 23.4. od 9:00
České Meziříčí - Kostelec/Častolovice A 6:4 (3:1). Janeček Lukáš 3, Švorc Štěpán 2, Bečvář David
České Meziříčí - Kostelec/Častolovice B 8:2 (0:2). Janeček Lukáš 2, Havel Vojtěch 2, Rejchrt Radek 2, Švorc Štěpán 2
České Meziříčí - Černíkovice 11:1 (6:0). Janeček Lukáš 7, Spěvák Václav 2, Bečvář David 2

Havel Roman, trenér ČM: V neděli 23.4. jsme odehráli na domácí půdě 3 zápasy okresního přeboru starších přípravek. Do prvního zápasu jsme měli skvělí vstup do zápasu a brzy jsme vedli 3:0, čímž jsme soupeře z Kostelce zaskočili. Bohužel se nám nepodařilo udržet nastolené tempo a postupně jsme přenechali kosteleckým iniciativu. Těm se zlepšenou hrou podařilo výsledek vyrovnat. Naštěstí jsme se zvedli a opět skórovali. Konečný stav 6:4 byl myslím zasloužený. Ve druhém zápase nás čekal opět Kostelec,  tentokrát "béčko". Do zápasu jsme vstoupili velmi laxně a poločas jsme prohráli 0:2. Po důraznější domluvě o přestávce kluci zabrali a druhý poločas patřil jednoznačně nám. Vítězství 8:2 nám přineslo druhou výhru dne. Třetí zápas proti Černíkovicím už byl pro náš tým jednoznačný, vítězstvím 11:1 jsme uzavřeli výsledkově úspěšný turnaj v domácím prostředí. Těšíme se na další zápasy, makáme dál.
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Černíkovicích v neděli 23.4. od 9:00
Černíkovice bílá - České Meziříčí 5:6 (3:1). 
Dobruška/Opočno - České Meziříčí 9:9 (3:4).
Přepychy - České Meziříčí 0:11 (0:7).
 
DOROST: Stěžery - České Meziříčí 2:0 (1:0). 
Rozhodčí: Luňák Michal
České Meziříčí: Bouša Karel - Vlášek, Mikušík, Jílek, Myšák - Rind Lukáš, Hlavsa Jan, Němeček, Dyršmíd - Šoun Michal, Štěpán. Střídal: Bouša Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme jeli do Stěžer trochu oslabeni, ale i tak v celkem slušné sestavě, která měla na to, aby jsme nějaké body přivezli. Domácí, ale byli po celý zápas lepším týmem a šance, které si vypracovali proměnili. Dnes nám chyběla dravost a důraz z předešlých vítězných zápasů. Domácí naopak chtěli vyhrát víc a dobře se na nás připravili.
Po zápase jsme se zapojili do akce Čistá kabina a kluci po sobě uklidili. (Viz. foto po zápase)
 
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Solnice C 0:0. PK: 3:4. ŽK: 0:0. Diváků: 52.
Rozhodčí: Moravec Miroslav, Martinek Jiří, Knapek Jaroslav
České Meziříčí: Podstata - Baše David, Provazník, Brouček, Španiel - Černý Aleš, Hlavsa (81. Fiala Josef), Tomášek Petr, Fiala Daniel - Havel Patrik (75. Trnovský), Bednář
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Na IV.třídu kvalitní utkání se silným soupeřem, kdy všichni hráči předvedli obětavý, kolektivní výkon. V poli byl soupeř o něco lepší, ale do vážnější brankové příležitosti ho naše obrana za celý zápas nepustila. Naopak my jsme si vytvořili několik gólových šancí, ale bohužel jsme je nevyužili. Remíza je nakonec zasloužená. Kamilovi přejeme brzký návrat na trávník a soupeři děkuji za vstřícnost před začátkem utkání.