Výsledky z víkendu 22. a 23. října a víkendu 29. a 30. října

Sobota 22.10.
DOROST: České Meziříčí - Nový HK B 0:1 (0:0). 75. Veselka Jonáš. ŽK: 0:0. Diváků: 30.
Rozhodčí: Jedlinský Miroslav
České Meziříčí: Bouša Karel - Mikušík David, Vlášek, Šoun Michal, Němeček, Myšák, Jílek, Dyršmíd, Bouša Jan, Kvaček, Coufal Marek, Ptáček, Rind Lukáš, Bastl Adam
Slezák Miroslav, trenér ČM: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Zápas celkem vyrovnaný, kdy hosté byli určitě fotbalovější než my. Řekl bych, že Nový HK se zatím prezentuje nejpohlednějším fotbalem z celé soutěže. Proto jsme se jim snažili vyrovnat hlavně v důrazu, hrát zodpovědně vzadu a naskytnuté možnosti přetavit v branku. Zápas byl o tom, kdo dá první gól, tak pravděpodobně vyhraje. My jsme to bohužel nebyli a díky tomu skončila naše série vítězství. Klukům bych chtěl moc poděkovat za to, že zápas odmakali a někteří nastoupili i s nemocí anebo po nemocích. Na vítěznou vlnu se pokusíme vrátit příští týden v posledním domácím utkání podzimu a do konce podzimu vyhrát všechny zbývající utkání. A naší vedoucí Soně Zahálkové přejeme všechno nejlepší k narozeninám.
 
MUŽI B: Labuť RK - České Meziříčí B 5:1 (2:0). 43., 46. a 85. Čaban Filip - 14. a 50. Mondík Tomáš - 80. Fiala Daniel. ŽK: 2:1 (65. Dolejší). ČK: 0:0. Diváků: 22.
Rozhodčí: Broulík Miroslav, Nosek Milan
České Meziříčí B: Jílek - Trnovský, Brouček, Provazník, Myšák - Vošvrda, Tomášek Petr, Němeček (75. Roubal Zdeněk), Drcmánek - Fiala Daniel, Dolejší (70. Trnovský).
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: V posledních dvou zápasech se potýkáme se špatnou koncovkou a s finální přihrávkou. Zápas pro sebe domácí rozhodli brankami kolem poločasu, v závěru 1. a na začátku 2. jsme 3x inkasovali a bylo prakticky po zápase. Utkání bylo sice vyrovnané, ale soupeř dokázal své šance využít. 
Poděkování pak patří 3 dorostencům, kteří dnes zvládli 2 zápasy za sebou. Na jaro máme na čem pracovat, hlavně doufejme, že posílené Áčko od začátku sezóny, se dá dohromady a někteří hráči nám budou v jarní části více k dispozici. Nakonec mě pak mrzí přístup některých hráčů béčka po celou podzimní část a nejsou schopni s různými "bolístkami" (hlavně problémy s hlavou) jet na zápas nebo se nejedou na své kamarády aspoň podívat. Už se těším na novou sezónu, kdy z dorostu odchází 2-3 hráči a vytvoříme společně s hráči Áčka, kteří se nevejdou do základu, silnější tým.
 
Neděle 23.10.
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Černíkovicích v neděli 23.10. od 9:00
Rokytnice/Vamberk - České Meziříčí 10:3 (4:2). 
Černíkovice - České Meziříčí 5:4 (3:1).
Albrechtice - České Meziříčí 8:3 (3:1). 

Havel Roman, trenér ČM: Nedělní turnaj v Černíkovicích jsme odehráli na umělé trávě, což nám bohužel nevyhovovalo, jelikož je na tomto povrchu vše daleko rychlejší a vedení míče musí být přesnější. Tím, že na UMT nejsme zvyklí trénovat, se v naší hře objevovalo spousta nedostatků. Již tradičně jsme prohráli úvodní zápas s Vamberkem,  kde nám soupeř vstřelit na začátku 3 góly a už jsme nato nedokázali odpovědět. Byla z toho prohra 3:10. Nejpovedenější zápas z naší strany byl druhý s Černíkovicemi. Po domluvě mezi zápasy jsme začali více soupeře napadat na jeho polovině. To nám přineslo větší kontrolu míče, více šancí a čtyři vstřelené branky. Bohužel zbrklost v zakončení, kdy jsme mohli dát gól do prázdné branky nás nejspíš stála vítězství. Naopak jsme inkasovali na závěr 5 gól a tím i prohráli celý zápas. Přesto za tento zápas zaslouží kluci pochvalu. Do posledního utkání jsme šli s dojmem, že se nám již hra dařila, a že v tomto duchu budeme pokračovat. Opak byl pravdou. Albrechtice opět nastoupili s několika děvčaty, která jsou o dvě hlavy větší a jejich důrazná hra nám vůbec nevyhovuje. Po několika hloupých brankách, které jsme inkasovali po individuálních chybách v obraně se nám už nepodařilo s výsledkem cokoliv udělat. Prohra 3:8 je vcelku jednoznačná. Je vidět, že v tréninku je před námi ještě spousta práce....
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Kostelci n.O. v neděli 23.10. od 9:00
Kostelec - České Meziříčí 9:6 (5:2).
Černíkovice - České Meziříčí 7:2 (4:1).
Černíkovice bílá - České Meziříčí 2:10 (0:5).
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Rokytnici v neděli 23.10. od 11:00
Rokytnice/Vamberk Zelená - České Meziříčí 4:0 (1:0). 
Javornice - České Meziříčí 0:0.
 
MUŽI A: Lípa nad Orlicí - České Meziříčí 3:6 (0:3). 53., 88. a 89. Charvát Erik - 25., 68. a 70. Tomášek Jakub, 12. a 57. Baše Lukáš, 41. Plšek Jan. ŽK: 1:5 (45. Kapucián Adam - 28. Havel Tomáš, 60. Tomášek Jakub, 79. Fiala Josef, 81. Roubal, 90+3. Fiala Daniel) ČK: 1:0 (32. Pojezdala Petr). Diváků: 100.
Rozhodčí: Kubánek Jan, Hrubý Miloš, Jehlička František
Lípa nad Orlicí: Janeček Patrik - Mondík David, Bartoš Vojtěch (59. Hartman Jan), Kapucián Adam, Kapucián Lukáš, Kozel Michal, Karlík Ondřej, Charvát Erik, Brzokoupil Milan, Barcic Arnold, Pojezdala Petr
České Meziříčí: Jílek Petr - Sekyra, Slánský, Tomášek Jan, Havel Tomáš (70. Provazník) - Fiala Josef, Rezek Tomáš (46. Roubal), Hlavsa, Tomášek Jakub (70. Fiala Daniel) - Baše Lukáš, Plšek
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy: Zasloužená výhra hostů.
Horký David, sekretář ČM: Gratulace borci! Z Lípy se body vždycky počítají! Podzimní část zakončíme domácím zápasem proti rozjetému Zdelovu. Není na co se šetřit.
 
Sobota 29.10.
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Dobrušce v sobotu 29.10. od 9:00
Dobruška/Opočno - České Meziříčí 7:4 (4:2). 
Černíkovice - České Meziříčí 14:4 (7:2). Bolečková Justýna 3, Herzán Václav
Týniště - České Meziříčí 3:6 (2:2). 
 
DOROST: České Meziříčí - Borohrádek 3:1 (2:1). 32. Ptáček, 41. Sekyra, 75. Němeček - 1. Víšek Adam. ŽK: 1:2 (33. Dyršmíd). Diváků: 50.
Rozhodčí: Steklík Lukáš
České Meziříčí: Jílek - Vlášek, Šoun Michal, Sekyra, Rind Lukáš, Ptáček, Němeček, Myšák, Mikušík, Dyršmíd, Coufal Marek, Bouša Karel, Bouša Jan, Bastl Adam, Hlavsa Jan, Hoffinger Josef.
Slezák Miroslav, trenér ČM: K soupeři jsme nastoupili s velkým respektem, protože dokázal porazit dva těžké soupeře. Hned v 50 vteřině zápasu se ukázalo proč. Kluci se nepoložili a do konce poločasu zvládli scóre otočit. Ve druhém poločase se nám podařilo dát pojišťující branku a utkání zvládnout za 3 body. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Podzim pro nás ještě nekončí a následující dva zápasy chceme určitě také vyhrát. 
 
MUŽI A: České Meziříčí - Zdelov 5:1 (3:1). 27. a 43. Plšek Jan, 30. Tomášek Jakub, 72. Havel Tomáš, 80. Baše Lukáš - 38. Neubecker Michael. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 135.
Rozhodčí: Hofman Miloš, Steklík Lukáš, Slezák Miroslav (klubový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Vejprava, Slánský (46. Krajňák), Tomášek Jan (80. Provazník), Havel Tomáš - Fiala Josef, Hlavsa (56. Fiala Daniel), Roubal, Tomášek Jakub - Mikušík (46. Baše Lukáš), Plšek
Zdelov: Kozel Jiří - Furda Ondřej (31. Komárek David), Kozel Tomáš, Neubecker Michael, Kubový Martin (75. Lipenský Adam), Novák Tomáš, Cvejn Jiří, Cvejn Daniel, Vašátko Karel, Forche Adam (62. Novotný Jan), Jedlička Martin
Horký David, sekretář ČM: Dnešní vysoké vítězství završilo bodově skvělý podzim. Na jaře je na co navazovat, hlavně nepolevit borci!
Zeman Miloš, trenér Zdelova: Podzimní část sezóny jsme zakončili stejně hrozně, jako jsme ji začali s Opočnem. Věřil jsem, že si z Meziříčí odvezeme všechny body, ale nakonec odjíždíme s debaklem. Většina hráčů pojala poslední zápas jako výlet a náš výkon byl doslova katastrofální. Omlouváme se tak našim fanouškům, kteří nás jeli do Meziříčí podpořit.
 
Neděle 30.10.
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj ve Slatině v neděli 30.10. od 9:00
Rokytnice/Vamberk - České Meziříčí 7:3 (4:1). Rind Karel 2, Kudera Damián
Kostelec/Častolovice - České Meziříčí 6:3 (4:2).
Slatina - České Meziříčí 5:1 (3:1).
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 30.10. od 10:00
České Meziříčí - Borohrádek 1:3 (1:2). Gabčo Patrik
České Meziříčí - Rokytnice/Vamberk Zelená 0:7 (0:2).