Výsledky z víkendu 23. a 24. září

Áčko po další přestřelce bere znovu 3 body! Dorostenci i béčko s prohrou.
 
Nově zápasy můžete po jednoduché registraci sledovat zdarma online přes aplikaci VEO LIVE. Aplikaci stáhnete zde:
 
SOBOTA
 
MUŽI A: České Meziříčí - Rychnov n. Kn. B 5:3 (2:2). 8. a 21. Jílek Petr, 63. Baše Lukáš, 71. Fiala Josef, 89. Tomášek Jakub - 7. a 66. Švarc Jaroslav, 1. Zimmer Adam. ŽK: 2:0 (73. Fiala Josef, 84. Ježek) ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 130.
Rozhodčí: Buchta Petr, Jansa Petr, Šrámek Jakub
Záznam z utkání: 
České Meziříčí: Frynta David - Myšák David (46. Fiala Daniel), Provazník, Slánský, Ježek - Fiala Josef, Roubal, Vejprava, Tomášek Jakub - Baše Lukáš (91. Havel Patrik), Jílek (80. Tomášek Petr)
Rychnov B: Šebesta Jan - Pups Miroslav (63. Mňuk Michael), Procházka Jakub, Hanyk David, Dapecí David (63. Koráb Josef), Švarc Jaroslav, Čaban Filip, Jedlinský Jan, Zimmer Adam, Effenberg David, Stodůlka Martin (75. Hanyk Martin)
Havel Patrik, trenér ČM: Začátek zápasu nám opět utekl a než jsme se rozkoukali tak prohráváme 2:0.Poté jsme hru zlepšili a dokázali zápas otočit a dotáhnout do vítězného konce. Všem hráčům patří pochvala za odmakaný zápas.
Jedlinský Jakub, trenér Rychnova B: Skvělý vstup do zápasu nám v hlavách spíše uškodil. Hra se brzo rozpadla a tak si místo bodů odvážíme další ponaučení.
 
NEDĚLE
 
DOROST: Černilov - České Meziříčí 4:1 (3:1). 11. a 12. Petrikovič Ondřej, 6. Taclík Jakub, 63. Vaněk Jonáš - 9. Vlášek Lukáš. ŽK: 2:2 (10. Lepšík, 59. Vacek). Diváků: 30.
Rozhodčí: Hofman Miloš
České Meziříčí: Bouša Karel - Rind Lukáš, Lepšík, Fňouk, Štěpán Radek - Coufal Marek, Čížek, Šoun Michal, Němeček - Vlášek, Vacek. Střídali: Bouša Jan, Valtera
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme chtěli potvrdit naše venkovní výsledky. Nepovedl se nám vůbec vstup do utkání a vlastně i celý první poločas. Co je platné hráče upozorňovat na dva hráče soupeře, kteří jsou nejnebezpečnější a stejně nám dají branku. Když se k tomu připočte neplnění si pokynů z kabiny, tak poločasový výsledek byl takový jaký byl. Do druhého poločasu jsme vstoupili o mnoho lépe a do inkasované čtvrté branky jsme byli na hřišti jasně lepší. Po čtvrté brance se zápas už více méně dohrával. Dnes nám to jako týmu nesedlo, navíc jsme se dopustili několika individuálních chyb a po zásluze prohráli. Mírovi Němečkovi přejeme brzké uzdravení, po obnovení zranění kotníku.
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Labuť Rychnov n. Kn. 0:8 (0:3). 19. a 65. Ullrich Pavel, 22. a 74. Mondík Michal, 39. a 87. Draský René, 51. Ullrich Petr, 90. Velinský Milan. Hráno bez ŽK. Diváků: 55.
Rozhodčí: Jedlinský Luboš
Záznam z utkání: 
České Meziříčí B: Podstata - Vošvrda, Jílek, Provazník, Baše Martin - Dolejší, Tomášek Petr, Roubal, Fiala Daniel - Havel Patrik, Trnovský. Střídali: Bednář, Hubáček Pavel, Myšák David.
Petr Karel, trenér ČM B: Výsledek odpovídá za vše.