Výsledky z víkendu 24. a 25. září

Sobota 24. září
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 24.9. od 9:00
České Meziříčí - Solnice 1:6. Spěvák Václav
České Meziříčí - Týniště. 1:9. Hurdálek Daniel 
České Meziříčí - Rokytnice/Vamberk 4:8. Rind Karel 2, Spěvák Václav, Hurdálek Daniel

Havel Roman, trenér ČM: Sobotní domácí turnaj se nám bohužel nepovedl. Nedařilo se nám vsítit branku i z poměrně lehkých šancí, naopak jsme inkasovali po našich chybách v obraně. Postupně jsme propadali do beznaděje a s hlavou dole se zápasy vyhrávat nedají. Prohry 1:6 se Solnicí, 1:9 s Týništěm a 4:8 s Vamberkem/Rokytnicí byly zasloužené....I toto ale k fotbalu patří a takovéto porážky nás mohou posouvat dál. Věříme, že  příště budeme lepší.
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Borohrádku v sobotu 24.9. od 10:00
Borohrádek - České Meziříčí 4:0 (2:0).
Rokytnice/Vamberk zelená - České Meziříčí 5:0 (3:0). 
 
MUŽI A: Černilov - České Meziříčí 1:2 (1:2). 25. Roubal Aleš - 4. Plšek (Baše Lukáš), 10. Fiala Josef (Baše Lukáš). ŽK: 1:2 (53. Hartig Jan - 32. Fiala Josef, 65. Roubal). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Smola Vojtěch, Dorotík Petr, Falta Jakub
Černilov: Maléř Jan - Hartig Jan (77. Petrovič Ondřej), Bešík Tomáš, Svatoň Vojtěch, Schwarzer Tomáš, Matoušek Tomáš, Roubal Aleš, Hrubý Jan (60. Jaroš David), Žahour Kryštof (46. Flégl Martin), Holeček Kryštof, Daněk Lukáš.
České Meziříčí: Frynta David - Sekyra (46. Rezek Jakub), Roubal, Havel Tomáš - Fiala Josef (79. Fiala Daniel), Vejprava, Tomášek Jan (88. Mikušík), Tomášek Jakub - Baše Lukáš, Plšek
Kosina Jaroslav, trenér Černilova: Rozhodlo prvních 10 minut a naše chyby. Sice se nám podařilo ještě do poločasu snížit, ale na body to nestačilo. Šance si sice vytvoříme, ale zahazujeme jednu za druhou. Za druhý poločas a převahu na vyložené šance si domácí tým zasloužil bod a penalty. Náš mladý tým zápas odmakal na výbornou. Kromě zakončení našich gólových šancí nemám týmu co vytknout.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Ohromně cenné vítězství na hřišti, na kterém se jen tak vyhrávat nebude. V prvních deseti minutách jsme rozhodli o výhře krásně sehranými kombinacemi, pak už to byl na těžkém podmáčeném terénu boj o každý balón. Přihrát si na pár metrů byl nesmyls, natož kombinovat. Naštěstí pro nás se hraje na góly a ne na počet nakopnutých padesátimetrových balónů. Druhý poločas jsme s velkým štěstím uskákali a odkopali. Jsme rádi, že jsme vítězstvím oslavili znovuotevření Staré hospody v Meřiči.
 
Neděle 25. září
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí s neděli 25.9. od 9:00
České Meziříčí - Javornice 6:12 (1:6).
České Meziříčí - Přepychy 16:4 (6:3).
České Meziříčí - Albrechtice 9:7 (6:4).
 
MUŽI B: Javornice B - České Meziříčí B 3:1 (1:0). 51. a 77. Krejčí Adam, 22. Pavel Lukáš - 68. Slánský. ŽK: 1:1 (32. Šlor). PK: 1:0 (Podstata chytil). ČK: 0:0. Diváků: 55.
Rozhodčí: Jindáček Milan, Jedlinský Luboš, Moravec Miroslav
České Meziříčí B: Podstata - Holeček, Slánský, Brouček, Šlor - Schejbal, Tomášek Petr, Hlavsa, Černý Aleš - Havel Patrik, Fiala Daniel. Střídali: Frynta Petr, Trnovský.
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Vyrovnané utkání, kterému by více slušela remíza. K té jsme měli blízko v závěru zápasu, kdy jsme za stavu 1:2 neproměnili několik šancí a naopak z brejkové situace jsme inkasovali. Stínem utkání bylo zranění dvou hráčů (Patrika Havla a domácího hráče), po srážce hlavami při souboji o míč. Oběma klukům přejeme brzký návrat na trávník.
 
DOROST: Červený Kostelec - České Meziříčí 0:1 (0:1). 14. Vlášek Lukáš. ŽK: 1:1 (75. Němeček). Diváků: 55.
Rozhodčí: Lukes Jan
České Meziříčí: Bouša Karel - Vlášek, Štěpán Radek, Sekyra, Rind Lukáš, Ptáček, Němeček, Myšák, Mikušík, Jílek, Bouša Jan. Střídali: Dyršmíd, Kvaček, Šoun Michal, Hlavsa Jan.
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme šli do zápasu s tím, že nechceme, aby nám první šestka utekla. V krásném, předělaném areálu se hrálo  kvalitní utkání. V prvním poločase jsme byli lepším týmem a neproměnili jsme další tři gólové šance. Hlavně ta Davida Mikušíka měla skončit gólem. Druhý poločas byli domácí lepší a hnali se za vyrovnáním, ale naše obrana až na pár výjimek fungovala dobře. Škoda neuznaného gólu po rohu, mohl být závěr klidnější. Hráčům děkuji za skvěle odmakaný zápas. A domácímu kapitánovi chladnější hlavu, protože toto chování po odpískání konce zápasu na hřiště určitě nepatří.