Výsledky z víkendu 27. a 28. srpna

 
MUŽI B: Solnice C - České Meziříčí B 10:1 (5:0). Branka ČM: 69. Tomášek Petr. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:1. Diváků: 66.
Rozhodčí: Moravec Miroslav, Kučera Martin, Reichl Petr
České Meziříčí B: Podstata - Vlášek, Španiel, Brouček, Myšák - Vošvrda, Tomášek Petr, Tomášek Jakub, Schejbal - Dolejší, Havel Patrik. Střídali: Frynta Daniel, Bouša Karel
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Na skvěle připraveném trávníku jsme solnickým umožnili dobře potrénovat a doslova nabízet gólové šance, které s přehledem proměňovali. Základem fotbalu je zpracovat balón a přihrát ho spoluhráči. Nám dnes tyto dovednosti byly velkou neznámou a zkušená Solnice toho dokázala využít. Snad si z toho vezmeme ponaučení, hlavně pak někteří hráči pochopí, že po alkoholovém předzápasovém večírku, se nedá hrát fotbal.
 
MUŽI A: Předměřice - České Meziříčí 1:2 (0:0). 64. Neradílek Lukáš - 74. Plšek Jan (Krajňák), 89. Havel Tomáš (Fiala Josef). ŽK: 2:3 (61. Hošek Ladislav, 71. Šmarda Michal - 58. Tomášek Jan, 63. Havel Patrik (trenér), 85. Havel Tomáš). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100. 
Rozhodčí: Kubálek Lukáš, Kuric Jan, Petrů Josef
Předměřice: Cudlín Michal - Hronek Aleš, Koubalík Petr (84. Jiroušek Petr, Markarjanc Boris, Mrkvička Jan, Hošek Ladislav, Neradílek Lukáš, Šmarda Michal, Ponikelský Luboš (57. Sataranský Ondřej), Paizker Pavel (77. Bouček Josef), Pumr Adam (57. Žoch David)
České Meziříčí: Jílek - Havel Tomáš, Slánský, Roubal, Sekyra (81. Hlavsa) - Rezek Tomáš, Vejprava, Tomášek Jan (71. Krajňák), Fiala Josef - Baše Lukáš, Plšek
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: Opět a pořád dokola. My hrajeme pohledný fotbal a soupeři vstřelují branky. Dnes to již vypadalo na důležité vítězství ale bohužel jsme dnes opět odcházeli bez bodu.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: První poločas měli územní převahu domácí. Nám se kombinační hra vůbec nedařila, uchylovali jsme se pouze k nakopávaným balónům se kterými si matadoři v obraně Předměřic hravě poradili. Druhý poločas byl dlouho stejný obrázek hry, až inkasovaný gól nás zdravě naštval. Začali jsme jezdit po zadku, povedla se nám i střídání a Meřičským srdíčkem jsme zápas v poslední patnáctiminutovce otočili. Gratulace borci! Příští sobotu na derby všichni v modro-bílém!
 
DOROST: Borohrádek - České Meziříčí 0:3 (0:1). 35. Němeček, 55. Vlášek, 59. Sekyra. ŽK: 1:0. Diváků: 30.
České Meziříčí: Bouša Karel - Rind Lukáš, Sekyra, Ptáček, Myšák - Bastl, Jílek, Němeček, Vlášek - Mikušík, Šoun. Střídali: Coufal Marek, Bouša Jan, Dyršmíd, Štěpán Radek
Rozhodčí: Špaček Ladislav
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes na těžkém terénu se hrál hodně bojovný fotbal. První půle byla z naší strany špatná, hráli jsme zbrkle a vše se snažili protlačit přehuštěným středem, kde nebylo místo. Na začátku nás zachránila tyč a Lukáš Rind vykopával balón z brankové čáry. Branku jsme dali v závěru poločasu, kdy jsme po několika neproměněných šancích zachovali klidnou hlavu. Druhý poločas jsme se po důraznější promluvě v kabině zvedli a rychle zvýšili na 3:0. Poté se zápas už víceméně dohrával a za nás si připsali svůj debut Jan Bouša a Radek Štěpán. Zažíváme stejný start jako do loňské sezóny a doufáme, že v dobrých výsledcích budeme pokračovat.