Výsledky z víkendu 28. a 29. května

MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Doudlebách v sobotu 28.5. od 9:00
Doudleby - České Meziříčí 2:7 (0:3). Lehký Tobiáš 3, Rejchrt Karel, Vostřel Lukáš, Jílek Václav, Pavel Kryštof
Borohrádek - České Meziříčí 1:3 (0:2). Lehký Tobiáš, Rejchrt Karel, Vostřel Lukáš
Javornice - České Meziříčí 0:8 (0:3). Rejchrt Karel 4, Bouša Jan, Lehký Tobiáš, Štepán Radek, Jílek Václav
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Opočně v sobotu 28.5. od 9:00
Rokytnice - České Meziříčí 2:3 (1:2). Švorc Štěpán 2, Janeček Lukáš
Lípa - České Meziříčí 7:2 (5:1). Švorc Štěpán 2
Dobruška/Opočno A - České Meziříčí 11:1 (6:0). Ševc Tomáš
 
MUŽI A: České Meziříčí - Hejtmánkovice 8:0 (2:0). 1., 25., 48. a 60. Ježek Ondřej, 64. a 88. Baše Lukáš, 77. Roubal, 78. Tomášek Jan. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Průcha Petr, Ježek Václav, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Sekyra, Provazník (57. Hlavsa), Slánský, Havel Tomáš - Fiala Josef (46. Tomášek Jakub), Rezek (71. Tomášek Jan), Roubal, Fiala Daniel - Ježek (75. Vlášek), Baše Lukáš
Hejtmánkovice: Remeš Miroslav - Haraševič Miroslav, Matouš Martin, Fichtner Zdeněk, Hušek David, Korityák Tomáš, Gago Tomáš, Růžička Martin, Schubert Jan, Franc Jiří, Bartoš Matěj
Horký David, sekretář ČM: Soupeř přijel pouze v 11 lidech a když se jim po půl hodině zranil hrající trenér tak už bylo utkání pouze otázkou skóre. Výborně zahráli všichni tři naši dorostenci. Příští neděli na derby všichni v modro-bílém, společný odjezd hráčů s fanoušky na zápas autobusem v 13:45 od Starky.
Haraševič Miroslav, trenér Hejtmánkovic: 
K dnešnímu utkání jsme vlivem různých okolností odjeli pouze v 11 lidech a když přišlo ještě zranění tak jsme většinu utkání odehráli v 10 a nemohlo utkání skončit ani jinak. Děkuji 10 statečným, že to odmakali a museli si utkání protrpět. Domácím gratuluji nejen ke 3 bodům, ale také k nádhernému "pažitu" na kterém byla radost hrát.
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 29.5. od 9:00
České Meziříčí - Dobruška/Opočno 4:4 (2:2). Bolečková Justýna 2, Havel Vojtěch, Jílek Robert
České Meziříčí - Rokytnice nehráno, Rokytnice omluvena
České Meziříčí - Přepychy 24:3 (9:2). Rezek Tadeáš 7, Bolečková Justýna 5, Herzán Václav 5, Bahník Michal 3, Havel Vojtěch 3, Rejchrt Radek

Nedělní turnaj v domácím prostředí jsme rozehráli s týmem Dobrušky/Opočna. Zápas se výsledkově přeléval na obě strany, nakonec skončil spravedlivou remízou 4:4. Obě mužstva předvedla nasazení,  bojovnost a spousta povedených fotbalových akcí. V dalším zápase, který byl původně zrušen kvůli nemoci v týmu Rokytnice jsme nastoupili mimo soutěž proti druhému týmu Dobrušky/Opočna.  Soupeř přivezl do Českého Meziříčí převážně dívky ročníku 2012, které byly silově a rychlostně lépe vybavené, což nám dělalo značné problémy. Do stavu 1:1 jsme hráli vyrovnaný zápas, bohužel pak nás soupeř zatlačil a rozhodl  ve svůj prospěch v poměru 6:1. Zde se ukázalo, že když obdržíme 2,3 branky v rychlém sledu za sebou, jde náš výkon dolů. Zklamání z prohry jsme si vynahradili v posledním zápase proti Přepychám, které jsme rozstříleli 24:3. Zde byla opět vidět chuť a snaha zvítězit. Ve hře se objevovala kombinační hra, skvělé zakončení.  Díky týmu za dnešní turnaj  Makáme dál.
 
DOROST: Černilov - České Meziříčí 3:1 (3:1). Branka ČM: 16. Sekyra. ŽK: 1:0. Diváků: 10.
Rozhodčí: Ikizgül Varol
České Meziříčí: Bouša - Vlášek, Sekyra, Šoun - Jílek - Myšák, Hoffinger, Rind, Němeček - Mikušík, Coufal. Střídali. Mazač, Jahelka, Dyršmíd
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme zaexperimentovali s trošku jiným rozestavením a risk se nám bohužel nepovedl. Vzadu jsme měli obrovské mezery a když se k tomu přičtou individuální chyby, tak jsme dostali 3 góly jako přes kopírák. Naši branku vstřelil Martin Sekyra krásně zahraným přímým kopem. Druhý poločas jsme se snažili odzadu vyjet kombinačně, což se celkem dařilo, jen nám chyběla patřičná podpora vepředu, kde nám chyběla nabídka.
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Roveň 3:1 (1:0). 39. Provazník, 75. Kupka Aleš, 79. Bednář - 64. Král Daniel. ŽK: 0:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 95.
Rozhodčí: Knapek Jaroslav, Merbs Rudolf
České Meziříčí B: Podstata - Španiel, Brouček, Provazník, Baše Martin - Trnovský (46. Fiala Daniel), Tomášek Petr, Kupka Aleš, Vošvrda (46. Černý Aleš) - Bednář, Hrubý (46. Dolejší). Střídal: Frynta Daniel.
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: I přes velké množství vyložených šancí jsme se museli strachovat o vítězství až do samotného závěru zápasu. Chyběl klid v zakončení nebo nám v cestě ke gólu stál výborně chytající hostující gólman. Jinak naše vítězství je zasloužené.