Výsledky z víkendu 29. - 30. dubna

SOBOTA
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Albrechticích v sobotu 29.4. od 9:00
Borohrádek - České Meziříčí 3:8
Albrechtice Bílá - České Meziříčí 1:10
Albrechtice Zelená - České Meziříčí 6:2
 
MUŽI A: Slavia HK B - České Meziříčí 10:0 (4:0). 2., 48., 51. a 70. Derner Šimon, 15. a 37. Šolc Martin, 8. Kováčik Alexander, 62. Veselý David, 65. Franc Jan, 81. Mukařovský Jan. ŽK: 1:1 (72. Špaček Josef - 87. Fiala Josef). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 60.
Rozhodčí: Kuric Jan, Kafka Bohumil, Prinz Zbyněk
Slavia HK B: Novák Vojtěch - Šolc Martin, Poláček Marek, Kováčik Alexander (46. Veselý David), Franc Jan, Lán Jakub (65. Mukařovský Jan), Pulkrábek Ondřej, Špaček Josef, Brázda Michal (60. Erber Tomáš), Klicnar Marek, Derner Šimon
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš (65. Baše David), Slánský (75. Šoun Michal), Vejprava - Tomášek Jan (65. Provazník) - Fiala Josef, Čiháček, Rezek Jakub (81. Němeček), Fiala Daniel - Roubal Zdeněk, Plšek
Šlégr Jaroslav, trenér Slavie HK B: Proti třetímu týmu tabulky s nejlepším střelcem soutěže jsme chtěli nastoupit maximálně koncentrovaně a zodpovědně. To se nám podařilo a výsledek hovoří za vše. Podařilo se nám najít systém, který nám vyhovuje, kluci plní pokyny a hlavně hrají s chutí a nasazením. Jarní skóre 40:0 je toho důkazem.
Havel Patrik, trenér ČM: Nepodařilo se nám najít recept na první celek tabulky. Kvůli mému chybnému kroku v rozestavení nám utekl úvod zápasu. Děkuji všem hráčům, kteří i přes nepříznivý stav se snažili zápas nějakým způsobem zvrátit. Slavii gratuluji k zasloužené výhře a přeji jim hodně úspěchů v nadcházející sezóně v 1.A TŘÍDĚ. Pro nás je teď důležité se poučit z určitých chyb a připravit se na nadcházející zápas s Černilovem.
 
 
MUŽI B: Domašín - České Meziříčí B 0:10 (0:4). 34. z pen., 51. a 61. Dolejší Radim, 8. z pen. a 20. Baše David, 9. a 76. Havel Patrik, 71. a 86. Trnovský, 78. Černý Aleš. ŽK: 0:1 (79. Holeček). ČK: 0:0. Diváků: 29.
Rozhodčí: Nosek Martin, Merbs Rudolf
České Meziříčí: Podstata - Baše David, Brouček, Holeček, Španiel - Černý Aleš, Havel Patrik, Tomášek Petr, Vošvrda (60. Šoun Michal) - Dolejší, Bednář (46. Trnovský)
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Po dlouhé době se nám podařilo v Domašíně na plno bodovat. V utkání bylo důležité vstřelení prvních dvou rychlých branek a po té jsme již celé utkání dominovali a na víc od 20 min, proti oslabenému soupeři, se prosazovali i střelecky. V útoku vynikl svým výkonem Radim alá "Lábus", který ke svému hattricku přidal i několik asistencí. Poděkování celému týmu za předvedený výkon.
 
NEDĚLE
 
DOROST: České Meziříčí - Velké Poříčí 1:3 (0:3). Branka ČM: 51. Šoun Michal. ŽK: 3:2 (18. Šoun Michal, 29. Vlášek, 90. Ptáček David). ČK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Nosek Milan
České Meziříčí: Bouša Karel - Šoun Michal, Rind Lukáš, Němeček, Mikušík, Kvaček, Jílek, Dyršmíd, Vlášek, Bouša Jan, Myšák, Ptáček, Hlavsa Jan, Hoffinger.
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes bylo po prvním poločase hotovo. Náš výkon v 1. poločase se dá nazvat ostudou. 10 minut rozhodlo o vývoji celého utkání. I přes to, že jsme nastřelili tyčku a další dvě šance zazdili. Do druhého poločasu jsme nastoupili s větší aktivitou a branka v 51. minutě nám dala naději na lepší výsledek. Bohužel jsme, ale už další šanci neproměnili a hosté si výsledek pohlídali. Do konce sezóny nám zbývá ještě 6 zápasů a doufám, že náš výsledkový propad nebude pokračovat a zvládneme se zvednout.