Výsledky z víkendu 3. a 4. června a z pondělí 5. června

Oslabený dorost přišel o bod s Černilovem gólem přímo z rohového kopu dvě minuty před koncem. Áčko zaokrouhlilo bodový zisk v sezóně na rovných 50 a o konečné druhé místo ho tak může připravit už jenom teorie. Béčko si proti Olešnici připsalo hubenou výhru 1:0 a gólman Jirka Podstata už 7 nulu v sezóně, z toho 5 na jaře.
 
SOBOTA
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Sopotnici v sobotu 3.6. od 9:00
Doudleby/Sopotnice A - České Meziříčí 10:2 (6:2). Jílek Antonín, Kubec Sebastián
Doudleby/Sopotnice B - České Meziříčí 4:6 (3:3). Rezek Matyáš 3, Dušek Lukáš, Jílek Antonín, Kubec Sebastián
Vamberk - České Meziříčí 1:3 (1:2).
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj ve Slatině v sobotu 3.6. od 9:00
Slatina - České Meziříčí 1:9 (0:4). Janeček Lukáš 5, Švorc Štěpán 2, Petřák Roman, Spěvák Václav 
Černíkovice - České Meziříčí 5:3 (2:2). Švorc Štěpán, Janeček Lukáš, Havel Vojtěch
 
DOROST: České Meziříčí - Černilov 1:2 (1:0). Branky: 23. Vlášek Lukáš - 49. a 88. Petrikovič Ondřej. ŽK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Martínek Miroslav
České Meziříčí: Bouša Karel - Jílek Petr, Rind Lukáš, Mikušík David, Dyršmíd Dominik, Vlášek Lukáš, Bouša Jan, Štěpán Radek, Myšák David, Šoun Michal, Bastl Adam, Coufal Marek
Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes se nám absolutně rozpadla osa. Chyběl nám stoper + tři střední záložníci. Děkuji Adamovi Bastlovi a Marku Coufalovi, že nám dnes přišli pomoci, aby jsme měli alespoň jednoho na střídání. První poločas jsme hráli po větru a vstřelili jsme jednu branku. Za to hosté své šance zahazovali. Trefili 2x tyčku, dvě branky jim chytil Kája a další dvě šance zahodili. Druhý poločas se karta obrátila a hosté využívali větru ve svých zádech. Brzy srovnali na 1:1 krásnou střelou. A když už se zdálo, že zápas spěje k remíze dostaneme gól přímo z rohu. Škoda, bod bychom před zápasem určitě brali. Nutno si, ale přiznat, že hosté vyhráli zaslouženě. Za týden nás čeká poslední zápas této náročné sezóny v krásném areálu v Červeném Kostelci.
 
MUŽI A: České Meziříčí - Lípa nad Orlicí 3:2 (0:0). 50. Plšek, 54. Vejprava, 72. Roubal - 58. Stieber Filip, 60. Chvojka Matěj. ŽK: 2:1 (4. Havel Tomáš, 53. Plšek - 72. Charvát Erik). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Kafka Bohumil, Martínek Miroslav, Horký David (klubový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (93. Myšák), Slánský, Roubal, Ježek - Havel Tomáš (46. Fiala Josef), Tomášek Jan, Vejprava, Fiala Daniel (81. Šoun Michal) - Plšek, Tomášek Jakub (62. Mikušík)
Lípa nad Orlicí: Novák Jakub - Mondík David, Melichárek Lukáš, Filipi Oldřich (33. Škop Martin), Brzokoupil Milan, Veis Marek, Chvojka Matěj, Kapucián Vojtěch, Stieber Filip, Kapucián Lukáš, Charvát Erik
Havel Patrik, trenér ČM: První poločas byl z naší strany hodně opatrný kdy se hrál fotbal pouze od vápna k vápnu. Lípa byla vyrovnaným soupeřem během celého utkání. Vedli jsme o 2 branky, které dokázali hosté vstřelit taky a z našeho 2 brankového vedení nebylo nic. V 72. minutě jsme vstřelili na konečných 3:2 a konec utkání už ubojovali.
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy: V dnešní utkání jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, jenže fotbal se hraje na branky a těch dal dnes víc celek z "Meříče". Na našem celku si cením, že i za nepříznivého stavu nesložili zbraně a dotáhli dvoubrankové manko. Poté jsme měli tutovku, která vyšla v niveč a domácí záhy na to dali gól na který jsme již nedokázali odpovědět.
 
NEDĚLE
 
MUŽI B: České Meziříčí B - Olešnice v O. h. 1:0 (0:0). 71. Tomášek Petr. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 90.
Rozhodčí: Martinek Jiří, Knapek Jaroslav
České Meziříčí B: Podstata - Španiel (46. Frynta Petr), Brouček, Provazník, Holeček (80. Myšák) - Drcmánek (60. Šoun Michal), Tomášek Petr, Hlavsa, Černý Aleš (46. Vošvrda) - Trnovský, Bednář (66. Havel Patrik)
Petr Karel, trenér ČM B: Bohužel když nedáš mraky šancí děláš ze zápasu drama.
 
PONDĚLÍ
 
MLADŠÍ ŽÁCI: Kostelec/Častolovice B - České Meziříčí 7:2 (2:1). Branky ČM: Janeček Lukáš 2.
České Meziříčí:
Coufal Tomáš - Šoun Martin, Gabčo Patrik, Janeček Lukáš, Coufal Jaroslav, Švorc Štěpán, Jílek Václav, Cestr Filip, Vostřel Lukáš, Vacek Jiří