Výsledky z víkendu 4. a 5. června

MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 4.6. od 9:00
České Meziříčí - Vamberk 2:2 (1:1). Lehký Tobiáš 2
České Meziříčí - Kostelec/Častolovice 1:0 (1:0). Hofman Adam
České Meziříčí - Černíkovice/Solnice 3:1 (2:1). Lehký Tobiáš 3
 
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Týništi v sobotu 4.6. od 9:00
Javornice - České Meziříčí 1:15 (1:9). Havel Vojtěch 4, Rezek Tadeáš 4, Bolečková Justýna 4, Bahník Michal, Jílek Robert, Dušek Lukáš
Solnice - České Meziříčí 8:7 (4:3). Střelci ČM?
Týniště - České Meziříčí 3:7 (2:5). Střelci ČM?

Sobotní turnaj v Týništi jsme zahájili jasnou výhrou nad týmem z Javornice v poměru 15:1. V tomto zápase se nám hra dařila, v soubojích 1:1 jsme byli lepší a vstřelili jsme pěkné branky. Bohužel v dalším zápase se Solnicí jsme opět neudrželi pozornost a po obratu soupeře jsme prohráli 7:8. V koncentraci na zápas musíme ještě zapracovat. Posledním soupeřem bylo domácí Týniště. Podařilo se nám zvítězit 7:3, ale mnohem důležitější je poznámka samotných hráčů, že styl "překopnout hřiště nebo vystřelit z dálky a koukat jestli se trefím" nechtějí hrát. My budeme hrát FOTBAL. Díky za odehraný turnaj. Makáme dál.
 
MUŽI B: Čermná nad Orlicí - České Meziříčí B 5:1 (1:0). 22., 49. a 58. Vaněk Tomáš, 67. Kubiš Tomáš, 76. Kroupa Tomáš - 87. Kupka Aleš. ŽK: 0:1 (89. Španiel). ČK: 0:0. Diváků 75.
Rozhodčí: Merbs Rudolf
České Meziříčí B: Podstata - Vlašek, Brouček, Holeček, Španiel - Vošvrda, Tomášek Petr, Kupka Aleš, Němeček - Trnovský, Jílek. Střídali: Myšák, Frynta Daniel
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Domácí nám, vcelku vyrovnaném utkání, udělili lekci s produktivity. Naše koncovka byla žalostná, navíc se nám zápas nepovedl herně - spousta chyb a zkažených přihrávek. Na to, abychom v nevydařeném utkání, se aspoň více porvali o výsledek nebylo sil. Ono taky není divu. netrénovanost je znát v každé soutěži. Výsledek je pro nás trochu krutý, ale vítězství Čermné je zasloužené.
 
STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 5.6. od 9:00
České Meziříčí - Borohrádek 7:4 (4:3). Janeček Lukáš 5, Švorc Štěpán, Rind Karel
České Meziříčí - Vamberk 3:6 (1:4). Janeček Lukáš, Švorc Štěpán, Vacek Jiří
České Meziříčí - Kostelec/Častolovice 7:5 (4:2). Švorc Štěpán 3, Janeček Lukáš 2, Rind Karel, Hurdálek Daniel
 
MUŽI A: Opočno - České Meziříčí 2:2 (2:0). PK: 4:3. 2. Brožek Simon z pen., 23. Přibyl Ondřej - 53. Baše Lukáš, 74. Fiala Josef z pen. ŽK: 3:5 (16. Franc Tomáš, 58. Čtvrtečka Lukáš, 74. Přibyl Tomáš - 1. Frynta David, 41. Provazník, 43. Šlor, 57. Slánský, 81. Sekyra). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 250.
Rozhodčí: Dušek Jan, Matula Pavel, Urban Vladimír
Opočno: Hrudík Petr - Čtvrtečka Lukáš, Smola Adam, Vondřejc Milan, Krištof Kristián, Brožek Šimon, Holub Marek, Franc Tomáš (60. Lukášek Josef), Přibyl Tomáš, Přibyl Ondřej, Soumar Nikolas (83. Pfeifer Daniel)
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Šlor (25. Sekyra) - Tomášek Jan (81. Mikušík) - Tomášek Jakub (46. Fiala Josef), Rezek, Hlavsa (25. Provazník), Fiala Daniel - Baše Lukáš, Ježek
Šnajdr Martin, trenér Opočna: Pěkné počasí, fantastická atmosféra, krásné góly a fotbal se vším všudy, prostě derby jak má být! Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme měli více ze hry a několik šancí zahodili. Šli jsme do vedení z penalty po úvodní rozehrávce a skóre navýšili po famózním "voleji" Ondry Přibyla. Druhá půle patřila Meziříčí, my šlapali vodu a tak tak jsme uhájili remízu. Bod navíc nám nakonec vychytal Tomáš Přibyl, který chytil dvě penalty! Jen víc takových zápasů pro diváky!
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Bod z derby a z venku musíme brát. Na závěr sezóny se podařilo zorganizovat výjezd roku. Alkobus byl narvaný tak, že i šofér stál. Bohužel jsme netrefili sestavu ani rozestavení. Penalta ve 4. sekundě po výkopu je asi světový rekord. Po prostřídání se hra do přestávky vyrovnala. Za druhý poločas zaslouží hráčí absolutorium, odmakali to, kousli se a dovedli zápas do remízy. Fanoušci díky za fantastickou atmosféru! Tímto vás zveme na poslední utkání s Vamberkem, po kterém proběhne rozlučka se sezónou.